Rekommendationer

Ar biltemas billjud bra?

Är biltemas billjud bra?

Jag köpte den stereon från biltema till vinterbilen och den är inte att rekommendera! Väldigt dåligt ljud och den är väldigt plastig och det gör att knapparna blir hårda och tröga att trycka på och den är inte allt för snabb.

Vad ska man tänka på när man köper billjud?

Använd balans (höger) och fader (rear) för att kompensera så låter det garanterat bättre. Du ska inte tänka på hur det låter när du justerar PLACERINGEN av ljudbilden med balans/fader, det har du bas och diskant till, så om du tycker att diskanten ”försvinner”, höj diskanten!

Är biltemas slutsteg bra?

biltema stege är inte SÅ dåliga! deras mono steg ger hyffsat med efekt och för 1000 kr är det värt det! deras sörsta 2kanals steg spelar okså på ok. allt beror på kraven och högtalarna.

Hur montera Raggarplanka?

Nedanför berättar vi hur du går tillväga steg-för-steg:

  1. Inhandla alla material och redskap.
  2. Kapa till MDF eller spånskivorna.
  3. Gör hålen till baselementen och diskanterna.
  4. Gör ett hål för anslutningspanelen.
  5. Limma ihop lådan.
  6. Klä lådan med tyg/matta.
  7. Montera alla komponenter.

Vilket märke är bäst på billjud?

Audi Bang & Olufsen 3D Sound System, 13 900 kr (A4, A5, Q5) Det bästa allround-systemet i en rimligt prissatt bil just nu. Bäst är placeringen av högtalarna.

Vad behöver man för att bygga en Raggarplanka?

Det som behövs i materialväg är: MDF eller spånskivor till själva lådan. Högtalartyg och tyg för att kunna klä lådan. Anslutningspaneler….Det som behövs i redskapsväg är:

  1. Cirkel- eller gersåg.
  2. Sticksåg eller överhandsfräs.
  3. Trälim.
  4. Tvingar.

Vad för slutsteg till Raggarplanka?

Koppla den till valfritt 2-kanals slutsteg och festen är igång! Riktigt prisvärt paket med raggarplanka, slutsteg samt kablar! Äntligen är de här – och vi har väntat länge! EDGE DB Series – Högtalarlådan för alla ändamål!

Share this post