Populära

Vem saljer Makita grastrimmer?

Vem säljer Makita grästrimmer?

Makita – köp billigt hos Swedol.

Hur många tillbehör har Makita?

Makita är tillverkare av standard- och högklassiga elverktyg och sladdlösa verktyg avsedda för professionellt bruk. Denna japanska producent påbörjade sitt arbete år 1915 och har redan utökat sitt sortiment med upp till 2000 olika verktyg (utöver lämpliga tillbehör).

Vilken Makita skruvdragare är bäst?

Vår bäst-i-test-vinnare och rekommendation är Makita DDF484 med betyget 4.7, som levererar bra både vid borrning och skruvdragning. Den skapar bra avslut vid skruvning och snygga hål vid borrning, och har presterat bra vid varje test som vi har utsatt den för.

Vad är Makita LXT?

LXT® – världens största 18V-litiumjonsystem Makita skapade kategorin med sladdlösa 18V-litiumjonverktyg år 2005. Idag är det världens största sladdlösa 18V-serie med över 270 produkter. Makitas ledande teknik innebär en serie med oöverträffad prestanda och enastående bredd.

Vem äger Makita?

Makita Oy ägs av den japanska maskintillverkaren Makita Corporation och bedriver verksamhet i sex länder: Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige öppnade Makitas kontor år 2008.

Är AEG ett bra märke?

AEG BSB 18CBL LI-202C är testets enda maskin med slagborrsfunktion. Det var inget som kom till användning i projektet men en funktion som kan vara bra för hemmafixaren med betongväggar. Med denna prislapp så förväntar vi oss kraftigare batterier. Annars är maskinen väl balanserad och gör jobbet utan att klaga.

Vilken skruvdragare ska man ha?

En skruvdragare på 40–60 Nm klarar att skruva in en skruv på 6 x 100 mm i i stort sett alla material. Om du ska skruva in en större skruv kan du behöva förborra eller gå upp i vridmoment. Om du ska skruva i skruv över 8 mm i diameter eller längre skruvar kan du behöva mer än 60 Nm.

Vilket är lanserade Makita sin första batteridrivna skruvdragare?

1978 – Första verktyget med nickelkadmiumbatteri Förstklassig kvalitet har utgjort en hörnsten i Makitas verksamhet från starten. Efter 10 års systematiskt designarbete och omfattande tester lanserade Makita sin första 7,2 V batteriborr 1978.

Vem tillverkar Makita?

Makita Oy ägs av den japanska maskintillverkaren Makita Corporation och bedriver verksamhet i sex länder: Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige öppnade Makitas kontor år 2008. I över ett helt århundrade har Makita Corporation investerat i produktutveckling och kvalitet.

Share this post