Blogga

Ar Tele2 nere?

Är Tele2 nere?

Vi har för närvarande en driftstörning som gör att våra kunder utomlands kan uppleva problem med att ringa, skicka SMS eller surfa från sin mobiltelefon när de befinner sig utanför Sverige.

Är det fel på Telenors nät?

Vi har för närvarande en driftstörning som gör att det är svårt att nå vår kundservice via telefon och vår hemsida telenor.se. Vi arbetar så fort vi kan för att allt ska fungera som vanligt igen och tackar för ditt tålamod.

Varför funkar inte Com Hem?

Upplever du fortfarande problem efter du kontrollerat ovan så bör routern och den utrustningen som är ansluten startas om. Koppla ifrån strömkabeln och låt den vara bortkopplad i 10 sekunder. Återanslut sedan strömkabel och starta upp din utrustning igen.

Är det problem med Tele2?

Tele2 avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna. Det här diagrammet visar inrapporterade problem under de senaste 24 timmarna jämfört med det vanliga antalet rapporter för ett givet klockslag. Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen.

Varför funkar inte mitt internet Tele2?

Kontrollera om det är en driftstörning i ditt område. Kontrollera täckningskarta om du befinner dig på en ny plats. Har du ett modem prova att sätta det i en annan USB-ingång. Starta om datorn och modemet.

Hur länge driftstörning Swish?

Inga störningar att rapportera. Swish fungerar som vanligt.

Varför har jag inget internet Telia?

Driftinfo på Mitt Telia Se om det finns en driftstörning där du befinner dig just nu. Logga in och välj det abonnemang du upplever problem med så visar vi all tillgänglig information.

Varför har jag ingen täckning Telenor?

Varför har jag ingen/dålig täckning i vissa delar av bostaden? Troligtvis når vi inte ända fram på grund av tjocka väggar eller fönster. Prova från ett annat ställe i ditt hem. Får du det inte att fungera finns vi till din hjälp på 020-222 222.

Share this post