Allmänning

Hur mycket kostar det att ha en webbsida?

Hur mycket kostar det att ha en webbsida?

Kostnaderna är både löpande utvecklingskostnader och fasta engångskostnader. En vanlig hemsida kostar: I snitt får du räkna på att lägga ned cirka 8 000 – 20 000kr för en hemsida. Det inkluderar samtliga kostnader, både fasta och löpande, för det första året.

Vad kostar en hemsida företag?

Faktorer som avgör vad en hemsida kostar: Det finns en rad faktorer som är involverade för att kunna veta priset på en hemsida. Det finns dels en utvecklingskostnad, en kontinuerlig driftskostnad såsom webbhotell och domännamn, samt eventuell framtida justeringar och ändringar som kräver insatser från en webbdesigner.

Vad krävs för att ha en hemsida?

Göra hemsida

  1. Skaffa ett webbhotell. Ja, det första du bör göra är att skaffa ett webbhotell som du kan ha din hemsida eller dina hemsidor på.
  2. Köp domän. Du måste även ha ett domännamn för varje hemsida du ska skapa.
  3. Använd ett gratis publiceringsverktyg.
  4. Gör din hemsida.

Hur mycket kostar det att köpa en domän?

Vad kostar det att köpa en domän? Priserna varierar, men mellan tummen och pekfingret ligger det någonstans mellan 100–200 kronor per år, beroende på leverantör och toppdomän. Domänleverantörer brukar också ha kampanjer, där man kan registrera en domän för så lite som 10 kronor första året.

Hur gör man en webshop gratis?

StoreDo är en tjänst som låter dig starta en komplett internetbutik. Tjänsten är gratis och har allt som krävs för att du ska komma igång med din verksamhet och sälja produkter online.

Vad kostar webbhotell per år?

Du kan läsa mer om detta, jämföra vad du får för pengarna på olika webbhotell och ta reda på vad olika webbhotell kostar. Det som skiljer webbhotellen åt, förutom hur mycket det kostar per år att ha en hemsida där, är lagringskapacitet, snabbhet, support mm. Per år så kostar det alltså minst 240 kr.

Hur gör man en egen shop?

5 tips när du ska starta webshop

  1. Gör research och planera produkter. Innan du ska starta webshop är det alltid bra att göra research och planera dina produkter lite närmare.
  2. Välj en passande plattform för din webshop.
  3. Optimera för mobilshopparna.
  4. Kör igång – testa dig fram!

Share this post