Rekommendationer

Vilka bolag forsakrar EPA traktorer?

Vilka bolag försäkrar EPA traktorer?

EPA-traktor och mopedbil – Länsförsäkringar.

Hur mycket kostar försäkring på Epa traktor?

Endast TryggHansa trafikförsäkrar a-traktorer/EPA som är registrerade som ”trafiktraktor”. kostar på fel ställe, tex stockholm ca 3000/år.

Hur mycket kostar det att ha en EPA?

Att ha EPA-traktor kostar på. Att köpa en besiktigad och körklar kostar allt från 30 000 kronor upp till 150 000 kronor beroende på märke och skick. Framförallt är det själva bränslet som kan bli en dyr historia för en EPA-ägare. – Bränslet är väldigt dyrt, en tank kostar nästan 1000 kronor, säger Jennie.

Hur försäkra A-traktor?

Om du är ute efter att försäkra a traktor rekommenderar vi dig att kontrollera möjligheten hos de bolag som erbjuder en mopedbilsförsäkring. Det råder en viss skillnad mellan bolag exakt hur det klassas men genom att ha pratat med våra tidigare kunder och användare verkar detta vara en bra start.

Vad kostar det att försäkra en traktor?

Traktorer kan kosta väldigt likt vad en bil kostar att försäkra. Det är helt enkelt väldigt olika. Om man försäkrar sin traktor med en helförsäkring för sitt företag exempelvis och även lägger till skydd mot maskinskada på detta så blir kostnaden ganska hög hos de flesta försäkringsbolag.

Måste man försäkra en traktor?

Enligt lag måste du ha trafikförsäkring på traktorn. Ger ersättning vid personskador på förare, passagerare och utomstående. Den ersätter även skador som du orsakar på annans egendom. Men du får ingen ersättning för skador på ditt eget fordon eller egendom i fordonet.

Vart kan man försäkra en A-traktor?

Försäkring mopedbil och A-traktor | ICA Försäkring.

Vart försäkra A-traktor?

Specialfordon. Försäkring för A-traktor/EPA-traktor, Golfbil, Turisttåg, Go-cart, Radiobil, Ismaskin och Skördetröska. Vi behöver ditt organisationsnummer för att kunna ge dig rätt pris.

Share this post