Ny

Vad ar numret till rostbrevladan?

Vad är numret till röstbrevlådan?

Ring upp Röstbrevlådan för att lyssna av dina meddelanden. Slå *133# för att ringa upp din Röstbrevlåda och telesvar. Tryck därefter 0 för att komma förbi meddelandet.

Hur pratar man in ett röstmeddelande på iphone?

Spela in en ny hälsning Om du inte spelar in en ny hälsning hör uppringarna standardhälsningen. Inställningar uppe till vänster. I avsnittet Röstbrevlåda trycker du på Hälsningsmeddelande. Tryck på Spela in en hälsning.

Hur lyssnar man på Röstbrevlåda?

När du får ett röstmeddelande kan du lyssna av meddelandet från aviseringen på telefonen. Svep uppifrån och ned på skärmen. Tryck på Röstbrevlåda ….Du kan ringa röstbrevlådan om du vill lyssna av röstmeddelanden.

  1. Öppna appen Telefon .
  2. Tryck på knappsatsen. längst ned.
  3. Tryck länge på 1.

Hur ringer jag mobilsvar?

För att lyssna av dina meddelande ringer du 133.

  1. Aktivera tjänsten.
  2. Skapa eller ändra hälsningsmeddelande.
  3. Skapa eller ändra mobilsvarskod.
  4. Koppla in/ur mobilsvar tillfälligt.
  5. Lyssna av mobilsvaret från annan telefon.
  6. Ändra tiden för vidarekoppling till Mobilsvar.
  7. Mobilsvar i utlandet.

Vad betyder det när man kommer till Röstbrevlåda?

Mobilsvar är en telefonsvarare som du aktiverar till din mobiltelefon. Du kan själv spela in hälsningsfraser och vidarekoppla samtal. När någon talar in ett meddelande får du ett sms från din operatör. Hur du aktiverar och ändrar inställningar varierar mellan olika operatörer.

Hur lyssnar man på röstbrevlådan?

Vad är min Mobilsvarskod?

Skapa eller ändra mobilsvarskod om kod ska krävas vid avlyssning från din egen mobil. Är du i utlandet måste du ange din kod för att lyssna av dina meddelanden, har du glömt koden kan du återfå den via sms eller brev kontakta oss via vår chattbot eller kundtjänst.

Vad kostar det att ringa 133?

Thomas Lindmark: Ett samtal till mobilsvar kan debiteras dig en minutavgift, men detta varierar beroende på din abonnemangsform.

Hur hittar jag min Röstbrevlåda?

Så här spelar du in en ny hälsning:

  1. Öppna Google Voice-appen .
  2. Tryck på menyn.
  3. I avsnittet Röstbrevlåda trycker du på Hälsningsmeddelande.
  4. Tryck på Spela in en hälsning.
  5. Tryck på Spela in .
  6. Spela in din hälsning och när du är klar trycker du på Stopp .
  7. Välj vad du vill göra med inspelningen:

Hur fungerar telefonsvarare?

Telefonsvararen skickar ett SMS till dig när du har fått ett nytt meddelande. Du ringer 222 för att lyssna av meddelandet. Trycker du 6 samtidigt som du lyssnar av meddelandet så får du ett SMS med telefonnumret till den som lämnade meddelandet.

Vad händer om man ringer en avstängd Telefon?

Nödsamtal. När du blir avstängd är operatören skyldig att under minst tio dagar från att abonnemanget stängs av ge dig möjlighet att ringa nödsamtal och andra avgiftsfria samtal.

Hur aktiverar jag röstbrevlådan?

Telefonsvararen tar samtalet när du inte svarar eller när det är upptaget

  1. Tryck på symbolen för lur och slå *138# på din hemtelefon för att aktivera. Det dröjer fyra signaler innan telefonsvararen tar samtalet.
  2. För att ta bort trycker du på symbolen för lur och slår #138#.

Hur aktiverar man telefonsvarare?

För att aktivera röstbrevlådan när du inte kan eller vill svara: Ring *132#. För att avaktivera ring #132#. För att aktivera röstbrevlådan när du inte kan eller vill svara samt vid upptaget: Ring *138#. För att avaktivera ring #138#.

Varför kan jag inte ringa röstbrevlådan?

För att komma igång måste du ha den kod du fick i bekräftelsebrevet för tjänsten. Första gången du ringer upp din Röstbrevlåda ska du, av säkerhetsskäl, ändra denna kod till en personlig kod. Ring *133# från din telefon.

Share this post