Rekommendationer

Vad ar Insideshytt?

Vad är Insideshytt?

Vad är skillnaden mellan en insideshytt och en utsideshytt? Utsideshytter har fönster eller balkong, medan insideshytter saknar detta.

Var befinner sig Viking Glory?

Publicerad 28.12.2021 14:39. Viking Glory kommer att korsa Indiska oceanen. Idag lämnade Viking Lines nya passagerarfärja Viking Glory kajen vid Xiamen i Kina för sin resa mot hemmahamnen i Åbo. Fartyget kommer att korsa Indiska oceanen, åka genom Suezkanalen till Medelhavet och vidare till Gibraltar.

Hur många hytter har Viking Line?

M/S Viking Cinderella

Allmänt
Fart 24 knop med 81% kraft (max)
Marschfart 21,5 knop
Passagerare 2 560 personer
Hytter 2 500 hyttplatser

Vad kostar en svit på Cinderella?

Avgångar & priser

Avresa Avreseort Från pris
23/4 Buss 1 295:-
8/5 Buss 1 615:-
15/5 Tillval 2 995:-
22/5 Buss/Båt 3 990:-

Vad heter rum på en båt?

Ordet hytt är en synonym till kabin och kajuta och kan bland annat beskrivas som ”litet rum (särskilt på större båt), kabin”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av hytt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilken rutt går Viking Glory?

Fartyget går under finsk flagg och rutten går via många av världens mest kända farleder: efter att ha korsat Indiska oceanen förflyttar sig Viking Glory till Medelhavet via Suezkanalen och efter att man passerat Gibraltar vänder man norrut och når Östersjön via de danska sunden.

Hur många knop gör Finlandsfärjan?

Utredningen visar också att det fjärde kryssningsfartyget, Viking Grace, inte kan gå i 12 knop i Furusundsleden eftersom fartyget drar upp avsevärt mer ytsvall än de övriga kryssningsfartygen.

Kan man dricka vattnet på Tallink?

Det går bra att dricka kranvattnet ombord på alla våra fartyg men det går även att köpa vatten på flaska i butikerna och restaurangerna ombord. Tillbehör för barn och hyttönskemål, läs mer här. På de flesta rutter finns hytter tillgängliga för passagerare med nedsatt rörlighet, allergiker eller resenärer med husdjur.

Hur många hytter finns det ombord på Galaxy?

M/S Galaxy

Allmänt
Kraftkälla Tjockolja
Fart 22 knop
Passagerare 2 800
Hytter 795

Hur många hytter har Silja Galaxy?

Stockholm – Åbo Boka en 23h Silja Line-kryssning till Åbo med Galaxy – Östersjöns bästa nöjeskvarter! Galaxy har 10 däck, 795 hytter och plats för 2 800 passagerare.

Får man ha med alkohol på kryssning?

Förtäring av alkoholhaltiga drycker är endast tillåten i fartygets restauranger eller andra utrymmen avsedda för mat och dryck. Förtäring av alkoholhaltiga drycker som tagits med ombord eller inhandlats på fartygets taxfreebutiker är förbjuden.

Hur många hästkrafter har Silja Line?

M/S Silja Symphony

Allmänt
Maskin 4 × Wärtsilä Vasa 9R46 32,500 kW (43,600 hk)
Kraftkälla Tjockolja
Fart 23 knop
Passagerare 2 626, efter ombyggnad 2 852

Share this post