Rekommendationer

Kan man hyra en bajamaja?

Kan man hyra en bajamaja?

Vänd dig till Sanifix för att hyra portabel toalett, dusch och Bajamaja & Holken. Vi hyr ut Bajamaja/Holken, toalettvagnar, urinoarer, lyxtoaletter, dusch- och kombivagnar till små och stora evenemang, badplatser, golfbanor och konserter. Våra kunder är både företag och privatpersoner.

Vad kostar en bajamaja att hyra?

Lägg i varukorg. WC 10 fot. Art nr. 1043. 10.000,00 kr.

  • Byggtoalett. Art nr. 10501. 1.800,00 kr.
  • WC 10 fot handikapp. Art nr. 1042. 10.000,00 kr.
  • WC 10 fot med dusch. Art nr. 10431. 6.000,00 kr.
  • Hur bajamaja?

    Bajamaja[redigera | redigera wikitext] Bajamaja AB är ett företag som främst tillhandahåller flyttbara utomhustoaletter, vilka ofta används vid till exempel byggarbetsplatser, badstränder, golfplatser eller stora evenemang.

    Hur tömmer man en bajamaja?

    Vi tömmer era byggtoaletter och bajamajor på plats. Om ni använder mobila toaletter på en byggarbetsplats eller ett event så kan vi tömma dem och se till att toalettbesöken blir friktionsfria för användarna.

    Vad heter bajamaja på engelska?

    Han luktar som en bajamaja. He smells like a porta-potty.

    Var kommer bajamaja ifrån?

    Namnet Bajamaja uppfanns i Tomelilla 1986, av en man som vid tiden var platschef på Ragn-Sells, berättar Frederic Olsson. De första 60 bajamajorna hämtades från USA. ”På den tiden skrattade alla åt idén. Ingen trodde att det fanns en marknad för bajamajorna, men i dag är marknaden hyfsat stor”, fortsätter han.

    Hur många liter rymmer en bajamaja?

    Bajamaja-toalett med handfat Tanken rymmer ca 45 liter vatten och spillvattnet rinner ut i toatanken.

    Hur ofta tömma bajamaja?

    Töm din byggtoalett regelbundet Därför bör du se till att tömma din bajamaja eller byggtoalett i god tid. Om du har en byggtoalett på en arbetsplats som du vet kommer att vara över en längre tid, bör du se till att ha regelbunden tömning.

    Vad heter bajamaja egentligen?

    De flesta byggarbetsplatser förses med bajamajor, eller portabla byggtoaletter som de egentligen heter, eftersom det allt som oftast saknas tillgång till det kommunala avloppsnätet.

    Varför bajamaja?

    Etymologi: Ordet bajamaja är ett varumärke. Efterledet -maja har antagligen valts på grund av att det rimmar på verbet baja. Språkrådet spekulerar i att maja i betydelsen hydda, koja som finns i vissa svenska dialekter och med rötter i indoeuropeiska kan ha haft påverkan i valet av namnet.

    Hur stor är en bajamaja?

    Global heter toaletten med måtten Bredd 1100mm x 1200mm. Höjd 2200mm. Tankvolym 320liter och är den största på marknaden. Vikt tom 80kg.

    Share this post