Ny

Vad ar SmartThings?

Vad är SmartThings?

Samsung SmartThings är Samsungs varumärke som innehåller både smart mjukvara och hårdvara. Deras ledord är att ta hand om allt som har med det smarta hemmet att göra. De gör det genom att erbjuda egna smarta enheter, samtidigt som de har stöd för andra leverantörers smarta enheter.

Vad kan man göra med SmartThings?

Appen SmartThings tillsammans med SmartThings Hub gör det möjligt att styra uppkopplade enheter med en app. Nu kan du själv skapa kombinationer av flera funktioner och uppkopplade produkter från olika tillverkare i ett kommando.

Hur funkar Samsung Smart TV?

Med en funktion, som vanligtvis kallas för casting eller streaming, kan du visa innehåll från din bärbara dator, mobil eller surfplatta på TV-skärmen. Samsung Smart TV använder SmartThings appen för att spegla en skärm och den kan även förvandla din mobil till fjärrkontroll. Så du slipper rota bakom soffan.

Hur kopplar jag min Samsung till tv?

Knacka mobilen lätt mot ramen på din Samsung Smart TV för att spegla mobilinnehållet på den stora skärmen. Det går snabbt och enkelt att växla till TV:n utan att missa något. För att kunna använda Tap View, måste funktionen först aktiveras i SmartThings-appen, sen är det bara att ”Tappa på”!

SmartThings är både en rad märkesvaror för smarta hem och plattformen som styr dem. Programvaruplattformen stöder andra tjänster, som Philips Hue, medan den också integrerar funktioner som SmartThings Find, en tjänst som är begränsad till Samsung -enheter.

Kan man koppla Bluetooth hörlurar till TV?

Hörlurar specialanpassade för TV Sådana modeller kommer inte med inbyggd Bluetooth, utan har en sändare som ansluts till din TV och kommunicerar med dina hörlurar via Bluetooth eller RF (radiofrekvens).

Kan inte ansluta SmartThings?

Koppla din smartphone till robotdammsugaren. 1 Kontrollera först och främst att din robotdammsugare (POWERbot) är igång och att WiFi-routern är inkopplad till strömtillförseln. 2 Kör igång SmartThings-appen. Tryck på plus-knappen och välj [Lägg till enhet] på hemskärmen.

Vilken app till Samsung TV?

SmartThings är appen som kopplar ihop Samsungs smarta produkter, så också din mobil och din Samsung TV. Har du en Samsung mobil är appen förmodligen redan installerad från start, men annars kan du lätt ladda ned den från Google Play eller AppStore.

Vad gör appen SmartThings?

Hur koppla mobil till TV?

Så kopplar du mobilen till tv:n via USB

  1. Fäst USB- eller Lightning-sidan av kabeln i din telefon.
  2. Fäst HDMI-sidan i din tv-apparat.
  3. Byt HDMI-port på din tv till den port du kopplat telefonen till.
  4. Spela upp material på din mobiltelefon, som nu speglas till din tv.

Hur kopplar man mobil till Samsung TV?

Om du har Android TV kan du casta innehåll från din telefon, surfplatta och laptop till tv:n….Viktigt!

  1. Anslut enheten till samma Wi-Fi-nätverk som Android TV.
  2. Öppna appen med innehållet som du vill casta.
  3. Leta upp och välj Casta. i appen.
  4. Välj tv:ns namn på enheten.
  5. När Casta. ändrar färg är du ansluten.

Share this post