Allmänning

Hur lange har man prisgaranti?

Hur länge har man prisgaranti?

Många butiker har en prisgaranti. Om du exempelvis handlar hos Elgiganten får du mellanskillnaden tillbaka om de sänker priset inom 30 dagar – eller om någon annan butik är billigare.

Hur fungerar prisgaranti?

Produkten ska vara av samma märke och modell. Du måste kunna dokumentera att en konkurrent har ett lägre pris. Dokumentationen måste hämtas från en återförsäljare som har det aktuella priset. Dokumentationen måste visa att produkten finns i lager och kan köpas till det aktuella priset.

Vilka affärer har prisgaranti?

Prisgarantin gäller varor till ordinarie pris – både hos oss och hos lokala konkurrenter. Prisgarantin omfattar alltså inte andra kedjors egna varumärken eller kampanjer. Som konkurrenter räknas andra dagligvarukedjor, d.v.s. ICA, Willys, Lidl, CityGross, Hemköp, Netto och Matvärlden.

Vad täcker garanti Elgiganten?

Detta ger rätt att få produkten reparerad vid produktionsfel eller annan brist hos produkten. Tidsfristen för reklamation är normalt två år från köptillfället, men kan variera beroende på avtal vid köp. Elgiganten lämnar 1 års garanti och 2 års reklamationsrätt till företagskunder.

Har Stadium prisgaranti?

Har du redan köpt produkten hos oss gäller prisgarantin i 30 dagar från inköpsdatum och mot uppvisande av ditt originalkvitto. Prisgarantin gäller endast på ordinarie pris och på de produkter Stadium själva lagerför. Gäller ej på Stadium Partner-produkter eller på beställningsprodukter.

Har Media Markt prisgaranti?

MEDA MARKTS PRISGARANTI ”Vi lämnar prisgaranti i 30 dagar från inköpsdatum. Det betyder att om du hittar samma produkt billigare hos en lokal butikskonkurrent betalar vi tillbaka mellanskillnaden*. Vi prismatchar även mot Elgiganten, NetonNet och Siba.

Har Webhallen prisgaranti?

Erbjuder Webhallen prisgaranti? Nej, Webhallen erbjuder inte prisgarantier.

Vad är köpgaranti?

Med Köpgarantin får du ersättning om en vara är skadad, om en enskild vara saknas vid leverans, om leverans av vara uteblir eller om varan är felaktig. Ersättning betalas endast för inköpskostnader, fraktkostnader och den direkta ekonomiska skada du som kund lidit.

Share this post