Frågor

Hur matchas man pa Tinder?

Hur matchas man på Tinder?

Du sveper vänster för nej, höger ifall du är intresserad av personen. Om ni båda har svept höger på varandra så matchas ni. Du får en notifikation som gratulerar till din matchning och du kan börja skriva till personen.

Hur exakt är avståndet på Tinder?

”Jag lärde mig vilka avstånd vi brukar ha på tinder. Typ fem kilometer när båda är hemma tio kilometer när vi var på jobbet, för att se om han träffar andra!! Så misstänkte jag att han började dejta en annan tjej, för de likeade varandras Instagrambilder.

Vad händer om man Swipar vänster?

Vad händer när Tinder® säger att du har missat en matchning? När vi säger att du missade en matchning så betyder det att du använde Swipe Left™ -funktionen på någon som gillade dig.

Hur fungerar avståndet på Tinder?

Avstånd. Tinder låter dig se potentiella matchningar upp till 160 kilometer från din aktuella plats. Justera dina avståndspreferenser när som helst för att bredda eller minska ditt rekommendationsomfång.

Vad betyder Nyligen aktiva på Tinder?

När du går in börjar du se personer eller profiler, snarare, med deras foton, data, ålder och beskrivning, kort sagt, du kommer att se deras profil och biografi. Utöver allt detta kommer du också att kunna se om personen har varit aktiv nyligen, en indikator visas bredvid deras fotografi.

Varför kommer samma person upp på Tinder flera gånger?

Du kanske ser någons profil igen om de har raderat sitt konto och beslutat sig för att komma tillbaka eller om du har svept med en dålig nätverksanslutning.

När ändras avstånd på Tinder?

Pass – De kanske använder Pass-funktionen för att kolla in potentiella matchningar på din aktuella plats. På samma sätt kan du, om du är Tinder-prenumerant och nyligen har besökt en annan stad, se personer därifrån i upp till 24 timmar efter att du har ändrat din plats.

När uppdateras avstånd Tinder?

Tinder visar inte din exakta plats och platsen uppdateras varje gång du öppnar Tinder. Hur döljer jag mitt avstånd på tinder?

https://www.youtube.com/watch?v=bgEUQfen1oE

Share this post