Frågor

Vad har hant i Lovgardet?

Vad har hänt i Lövgärdet?

En man har blivit knivskuren vid Kummingatan i Lövgärdet. Enligt uppgift ska det vara två gärningspersoner som knivskurit mannen. Polis och ambulans larmade till platsen. Uppdatering 21:11 Mannen har förts till sjukhus i ambulans.

Vad har hänt i Insjön?

Det brinner med öppna lågor i ett sophus. Inga personskador är inrapporterade. Räddningstjänst och polis till platsen.

Vad händer i Norrbotten polisen?

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Polis stoppar och kontrollerar en bilförare i Bergviken, Luleå. Bilen som körs är avställd och föraren saknar körkort och misstänks för grov olovlig körning. En anmälan ska upprättas.

Vad har hänt i Bålsta idag?

Tonåring misstänks ha tvingat minderåriga till knivrån En 17-åring åtalas för att ha tvingat flera minderåriga att begå knivrån och butiksstölder i Bålsta.

Vad har hänt på Gräsö?

Gräsö: brott & händelser Inga händelser har rapporterats från Polisen denna dag.

Hur är Lövgärdet?

Lövgärdet är ett område som ligger i östra delen av Angered och som präglas av otrygghet, sviktande skolresultat, otillgänglighet och bristande tillit. Det är även ett av polisen identifierade särskilt utsatta områden i Göteborg.

Vem dödade Polisen?

Den 30 juni sköts en polis till döds när han tjänstgjorde på Hisingen i Göteborg. På fredagen dömdes en 17-åring till åtta års fängelse. 17-åringen döms mot sitt nekande för att ha dödat polisen. Han döms också för att ha försökt döda en person med koppling till gängkonflikten i Biskopsgården.

Vad gjorde polisen?

Det går även att filtrera fram nationella nyheter och pressmeddelanden från Polismyndigheten. 21 personer misstänks för dopningsbrott efter insats mot gym i Stockholm I slutet av förra veckan genomförde polisen insatser mot dopning på cirka 25 gym på olika platser i Stockholms län.

Vem dog i Leksand?

En man i 60-årsåldern har hittats död utomhus i Leksands kommun. Polisen utreder nu dödsfallet som mord. Det var vid 07.15 på lördagsmorgonen som SOS fick in larm från en person som hittat en avliden man utomhus i området Noret i centrala Leksand. – Den avlidne personen är en man i 60-årsåldern.

Share this post