Frågor

Vad sager man nar man ska hamta ut paket?

Vad säger man när man ska hämta ut paket?

Legitimering vid uthämtning När du hämtar ditt paket, Rek eller Postförskott hos ett utlämningsställe behöver du kunna legitimera dig. Namnet på legitimationen måste stämma överens med namnet på mottagaren och det namn som står angivet på försändelsen.

Hur vet man när ens paket kommer?

Med PostNord App får du snabbt koll på var paketet befinner sig och när det väntas komma fram. Med appen och mobilt BankID kan du legitimera dig digitalt och sedan välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin och låta någon annan hämta.

Hur funkar Postnordappen?

PostNord App

  • Bekvämt. Dina paket läggs till automatiskt och du behöver ingen särskilt avi – appen innehåller en digital avi.
  • Smidigt. Du eller någon annan kan hämta ut paketet utan legitimation om BankID har använts.
  • Enkelt. Du håller enkelt reda på var ditt paket är samt hur, var och när det levereras.

Måste man vara över 18 för att hämta ut paket?

Nej, du behöver inte vara myndig, men du måste kunna uppvisa en giltig legitimation för att hämta ut paket. Ska du hämta åt någon annan måste du ha med dig din och adressatens legitimation.

Hur legitimerar man sig i PostNord appen?

Lösningen, som är en funktion i PostNords app, gör att mottagaren kan identifiera sig med hjälp av Mobilt BankID. När det är gjort räcker det med att visa den digitala avin i appen för att hämta ut paketet. Mottagaren kan själv använda avin eller skicka den vidare till en bekant som då kan hämta ut paketet.

Hur loggar man in på PostNord?

Ladda ner PostNord App på samma enhet där du har BankID. Välj Profil och Lägg till paket automatiskt. Ange mobilnumret och e-postadressen du använde när du beställde varan. Med appen och mobilt BankID kan du legitimera dig digitalt och välja att själv hämta paketet, eller skicka vidare avin och låta någon annan hämta.

Vad händer om man inte hämtar en beställd vara?

Om du inte hämtar ut ditt paket så kommer det att gå i retur till oss. Paketet registreras då som ”ej uthämtat” och vi kommer att debitera dig en avgift på 100 kr.

Hur hämtar man ut paket i butik?

Paketet hämtas ut på angiven plats i butiken. Vid uthämning skall giltig legitimation uppvisas. Hämtas paketet ut av ombud krävs uppvisande av såväl din som ombudets giltiga legitimation.

Vad händer om ett paket skickas tillbaka?

I de absolut flesta fallen går godset i retur. Det betyder att paketet skickas tillbaka till avsändaren. Returen beror på att utlämningsställen ofta är mindre kiosker och butiker som har begränsat med utrymme för att lagra gods. Returkostnaden skiftar baserat på vilken transportör som anlitats.

Vad händer om man inte hämtar ut paket Instabox?

Jag kan inte hämta ut mitt paket idag, hur länge ligger det kvar? Ditt paket ligger i skåpet i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar vi hem ditt paket till vårt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat av våra skåp, utan extra kostnad.

Vad händer om man inte hämtar ut paket Budbee?

Om du inte hämtar ut ditt paket inom sju dagar så kommer det skickas tillbaka till webbutiken du beställde ifrån.

Var hämtar jag mitt paket?

Hur kan någon annan hämta ut mitt paket?

PostNord har nämligen lanserat en ny tjänst, som går ut på att mottagaren av paketet kan identifiera sig med hjälp av BankID. När det är gjort får mottagaren en digital avi som hon eller han kan skicka till någon annan, som sedan kan hämta ut paketet genom att endast visa upp avin.

Share this post