Rekommendationer

Varfor kan jag inte skriva kommentarer pa YouTube?

Varför kan jag inte skriva kommentarer på YouTube?

En sak till, om YouTube-kommentarer inte dyker upp under en viss video kan du prova att spela en annan video för att se om kommentarerna finns. Prova också den andra videon från en annan kanal. Det kan hända eftersom den videouppladdaren eller kanalen kan ha blockerat eller förbjudit dig att visa och kommentera.

Hur gör man så man kan kommentera på YouTube?

Så här lägger du till en kommentar:

  1. Leta reda på kommentarsavsnittet under videon.
  2. Skriv i rutan Lägg till en offentlig kommentar …. På telefonen kan du behöva trycka på kommentarsfältet för att utöka det.
  3. Skriv en kommentar.
  4. Klicka på KOMMENTERA.

Hur gör man så alla kan se ens YouTube kanal?

Youtube och många andra sociala medier rankar dina inlägg högre om de får många kommentarer och likes/dislikes.

  1. Se till att du har bra och relevant innehåll så att dina tittare ser klart hela videon.
  2. Lägg till slutskärm och kort.
  3. Lägg till en uppmaning om att kommentera. Eller inkludera en fråga i videon.

Vad menas med markerat svar på YouTube?

Vad en markerad kommentar betyder på YouTube När du ser orden Highlighted Comment visas ovanför en kommentar bredvid någons användarnamn. Då kan det betyda mycket. Till exempel om någon svarar på din kommentar på en video. Ni kanske får ett meddelande.

Hur gör man för att få fler prenumeranter på Youtube?

Ett annat sätt att öka antalet prenumeranter är berätta i din video vad som ska hända i kommande video och uppmana tittarna att prenumerera för att inte missa några uppdateringar från dig. Prenumeranter visar att de är intresserade av ditt innehåll och de kommer förmodligen att gilla det du gör och dela det vidare.

Hur man får fler prenumeranter på YouTube?

Vad är gilla markeringar på TikTok?

Om du är en ny TikTok-användare kommer du att se att de flesta du följer eller tittar på på TikTok har likes i form av hjärtan på höger sida av deras video. Efter en tid kommer du också att gilla, kommentera och dela TikToks. Och du kanske undrar hur många likes du skulle få om du la upp en video.

Vad är markerad?

Markerad betyder ungefär detsamma som påfallande.

Vad betyder markerar?

Ordet markera är en synonym till märka och poängtera och kan bland annat beskrivas som ”anger, visar”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av markera samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Share this post