Populära

Hur levererar Airmee?

Hur levererar Airmee?

Så här går en hemleverans med till När vi har mottagit och bearbetat din order så skickar Airmee ett SMS till dig med en förväntad leveranstid. Via spårningssidan kan du enkelt anpassa din leverans under tiden. Du kan till exempel välja att Airmee ska lämna ditt paket utanför din dörr om du inte är hemma.

Hur spåra Airmee?

För att spåra din försändelse hos Airmee klickar du på länken i det SMS som skickats till dig. Postnord – Postnord används för samtliga av våra ombudsförsändelser. Det vill säga paket under 20kg. Ombudsförsändelser innebär att du själv hämtar ut ditt paket på närmsta Postnord ombud.

Vilka städer levererar Airmee till?

Hemleveransaktören Airmee växer till ytterligare fem städer. Det är Uppsala, Västerås, Enköping, Jönköping och Borås som står på listan. Airmee passar samtidigt på att lansera Borås som sin första helt emissionsfria leveransstad – med bara elbils och lastcykelleveranser.

Leverans sker till din dörr eller så nära som möjligt baserat på framkomlighet. Hur flödet ser ut inför leveransen: Du som kund får ett bekräftelsemejl med kvitto vid beställningstillfället. Samma dag som leverans skickas ett SMS med information om leveranstid.

Vad är Airmee hemleverans?

Airmee – ett fraktalternativ som levererar dina varor från oss direkt hem till din dörr på önskad tid! Bor du i Stockholm kan du välja att få ditt paket levererat samma dag. Bor du på någon av de övriga orter Airmee levererar på kan du få paketet dagen därpå.

Är Airmee hemleverans bra?

Super bra! Man ser vart budbäraren är och man kan förlita sig på att de leverar till dörren. Raka motsatsen till Postnord som ljuger att de försökt kontakta mig via porttelefon och mobil. Airmee är ett säkert kort när det kommer till bra och förlitlig leverans!

Är Matsmart säkert?

Framför allt om du avbryter ordern och kräver pengar tillbaka, så räkna inte med att du får pengarna tillbaka. Jag rekommenderar INTE att köpa från Matsmart… Överpriser, leveranstiderna, packning av varor !

Är Budbee eller Airmee bäst?

Budbee uppger att de kräver att underleverantörerna säkerställer villkor och ersättningar i linje med eller bättre än kollektivavtalet, medan Airmee å sin sida rekommenderar att underleverantörerna antingen har kollektivavtal eller betalar en ”marknadsmässig lön”.

Varför är Matsmart så billigt?

Eftersom vi räddar grejer och hjälper våra leverantörer att vara mer hållbara, får vi möjlighet att köpa loss våra produkter till kanonpriser. Vilket gör att vi kan sälja dem till dig med drömrabatter. Och eftersom allt du hittar hos oss är räddat, är det också hållbart.

Har Airmee en app?

Airmee Driver – the app for drivers. The courier companion app to Airmee’s last-mile delivery and optimization platform. Make sure to have auto-updates turned on to make sure you always have the latest version.

Hur kontaktar man Airmee?

Transportörers kontaktinformation

Carrier Contact Details
Airmee E-post: [email protected] Chatt: tillgängligt via den länk Airmee skickar ut innan leverans.
Aramex Telefon: +44 17 53 210 563
Bring Telefon: (Bring Home/Bring Collect) +46 20 765 000 or +46 8 400 00 765 Telefon: (Bring Home Same) +46 8 120 245 24

Share this post