Rekommendationer

Varfor ska HM stanga?

Varför ska HM stänga?

”Berör kunder och medarbetare” H&M:s flaggskeppsbutik på Hamngatan i Stockholm ska stänga. Anledningen är förändrat köpbeteende bland kunderna. – Den butiken har betytt mycket för oss, säger Filip Ekvall, H&M-varumärkets regionchef för norra Europa, till Dagens Industri.

När stänger Afound?

Afound ska i stället satsa på onlineförsäljning där man sedan tidigare även är verksamt i en handfull länder. Konceptet Afound presenteras så sent som 2018. Butikerna ska stänga i slutet av sommaren. En butik, den i Göteborg, stängde våren 2020 och en i Kristianstad slog igen nyligen.

Hur många butiker har HM stängt?

Åtta butiker stänger Globalt stängdes 150 butiker och 50 öppnade. Enligt uppgifter till Aftonbladet är det klart för åtta butiker i Sverige att slå igen. – Jag kan bekräfta att vi har eller kommer att stänga butiker i ett antal städer, skriver Dominic Roter från H&M:s pressavdelning i ett mejl till tidningen.

Hur många butiker har HM i Ryssland?

Europa

Land Antal butiker Försäljning
Ryssland ▲ 134 ▲ 5,709 miljarder SEK
Schweiz ▲ 100 ▼ 5,909 miljarder SEK
Serbien ▲ 12 ▲ 435 miljoner SEK
Slovakien ▲ 22 ▲ 739 miljoner SEK

När ska HM stänga?

Planerar stänga 250 butiker I oktober förra året meddelade kedjan att antalet butiker skulle minska med 250 stycken under 2021.

När stänger alla butiker på Drottninggatan?

Öppettiderna för butikerna på Drottninggatan varierar stort. De mindre butikerna är normalt öppna 10-18 på vardagar. Tittar man tex på Åhlens är varuhuset öppet 11-19. Restauranger och kafeér har oftast längre öppettider och som exempel kan man ta Espresso House som är öppet 07-22 på vardagar.

Vilket land är H&M från?

VästeråsHennes & Mauritz / Grundades i

Share this post