Rekommendationer

Vad heter huvudkaraktaren i Snabba Cash?

Vad heter huvudkaraktären i Snabba Cash?

Filmen “Snabba Cash” har tre huvudpersoner: Jorge, Mrado och JW. Handlingen växlar mellan dessa tre även om deras liv allt mer flätas samman under filmens gång. Jorge är en man i 25-års åldern med chilensk bakgrund. Filmen börjar med att han flyr från fängelset och lyckas klara sig undan polisen.

Vilken genre tillhör Snabba Cash?

Thriller
KriminalgenrekriminalfiktionHårdkoktDeckare
Snabba cash/Genrer

Vad är syftet med Snabba Cash?

”Snabba cash är en spänningsroman för 2000-talet, en skildring av samhällets mörka sida där känslokalla psykopater som saknar spärrar styr. Med ett rättframt språk och imponerande berättardriv skildrar Jens Lapidus brottets obönhörliga logik mitt ibland oss. På Stureplan, i Sollentuna, i villaförorterna.

Var bor JW i Snabba Cash?

Handling. Johan ”JW” Westlund kommer från blygsam bakgrund men låtsas vara en bratkille. Han lever ett dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan och kör svarttaxi för att finansiera sina dyra vanor samtidigt som han studerar ekonomi på Handelshögskolan.

Hur mycket tjänar skådespelarna i Snabba Cash?

Alexander Abdallahs lön – innan Snabba Cash 2019 tog Alexander Abdallah ut 406 200 kronor i lön. Detta menas, om man delar totalsumman på 12, att han tog ut en månadslön på ungefär 33 850 kronor enligt Skatteverket.

Vart bor JW i Snabba cash?

JW tackar genast ja till erbjudandet och kliver därmed in i Stockholms undre värld. Jorge Salinas Barrio är en latino som åkt i fängelse efter att ha tagit hela skulden för knarkaffärer där jugoslaviska maffian var inblandad. Han rymmer från Österåkersanstalten men planerar på att fly från landet.

Vad händer i Snabba cash 2?

JW avtjänar ett fängelsestraff efter en misslyckad kokainaffär. Han planerar att bli hederlig när han kommer ut, men hans förflutna vägrar lämna honom ifred. Titta så mycket du vill.

Vad är konflikten i Snabba Cash?

I slutet av filmen drabbas alla huvudpersoner samman i en väpnad konflikt, till slut ankommer även polisen till platsen och griper JW, och Mrado. Mrado sköts av JW och den ända som lyckades fly var Jorge. Kokainet som skulle säljas och ge miljoner i vinstpengar beslagtogs av polisen.

Vad är konflikten i Snabba cash?

Hur trovärdig är Snabba cash?

Tittarna får under seriens gång bland annat höra mycket prat om ”IPO”, kapital, AI, andelar och andra ord och inblickar från startupvärlden. Men det är också stökigt, i sann “Snabba cash”-anda. Det är en fartfylld historia som handlar om kriminalitet, gängvåld, droger och två olika världar som möts.

Hur är snabba cash skriven?

Snabba cash är en spänningsroman för 2000-talet, en skildring av samhällets mörka sida där känslokalla psykopater som saknar spärrar styr. Med ett rättframt språk och imponerande berättardriv skildrar Jens Lapidus brottets obönhörliga logik mitt ibland oss. På Stureplan, i Sollentuna, i villaförorterna.

https://www.youtube.com/watch?v=6VlhZ83vkFA

Share this post