Allmänning

Vad gor Sinch AB?

Vad gör Sinch AB?

Sinch (124 kr) är ett av världens ledande bolag inom automatiserade företagsmeddelanden, ofta via SMS. Det är bokningsbekräftelser från flygbolag, engångslösenord från internetbanker och liknande. Varje gång ett sådant meddelande går genom Sinch system tjänar bolaget något öre ovanpå teleoperatörens avgift.

Är Sinch köpvärd?

Berenberg om Sinch: I ledande position för att ta tillvara på tillväxt. Banken Berenberg bedömer att Sinch, som levererar molnbaserade kommunikationstjänster, befinner sig i en ledande position för att ta tillvara på tillväxten på sin stora, snabbväxande adresserbara marknad.

Varför har Sinch gått ner?

Sinch faller efter rapport – ska införa kostnadskontroll.

Hur köper jag Northvolt aktie?

I dagsläget är det inte möjligt att investera direkt i bolaget. Det du däremot kan göra är att köpa aktier i bolag eller material som behövs för produktionen, så som litium gruvverksamhet och metaller.

Hur många jobbar på Sinch?

Sinch Sweden AB har 210 anställda och gjorde ett resultat på -7 177 KSEK med omsättning 5 390 078 KSEK under 2020.

När kan man köpa Northvolt aktie?

I juni 2021 sade grundaren och vd Peter Carlsson till Di att en börsnotering av Northvolt kommer att ske, men antyder att det inte kommer att ske inom de närmaste åren.

Varför rasar Embracer?

I rapporten framgick det att Embracer skjuter på två stycken AAA-spel på framtiden. Värnik säger att Pareto tidigare flaggat för att den risken fanns. Det stora spelet Saints Row kommer att förskjutas från februari till augusti nästa år. Ett ännu okänt AAA-spel förskjuts också fram i tiden.

Är Embracer köpvärd?

Nordea: Omotiverad rabatt – köp Embracer Nordea återupptar bevakning av Embracer med köpråd. Enligt storbanken handlas gamingbolaget för närvarande med en betydande omotiverad rabatt till jämförbara konkurrenter.

Share this post