Populära

Hur Parkopplar man Harman Kardon Citation?

Hur Parkopplar man Harman Kardon Citation?

1) Ladda ner Google Home-appen på din telefon eller surfplatta. 2) Sätt igång din Citation-högtalare. 3) Kör Google Home-appen och installera din Citation- högtalare enligt instruktionerna i appen. Följ alltid instruktionerna i appen för att slutföra Wi-Fi-konfigureringen.

Kan inte ansluta till Harman Kardon?

Kontrollera att Bluetooth är aktiverat. Tryck på en enhet som är parkopplad men inte ansluten i listan med parkopplade enheter. När telefonen har anslutits till Bluetooth-enheten visas den som ansluten i listan.

Kan man koppla Harman Kardon till tv?

Om din TV har en HDMI ARC-anslutning kan du njuta av TV-ljudet i din soundbar genom att använda en enda HDMI-kabel. Denna HDMI-anslutning är nödvändig om du tänker ansluta andra videoenheter till soundbar-ingångarna och visa dem på din TV. OBS!

Har Citation?

Musik överallt Om du lägger till ytterligare Citation-högtalare har Citation ONE multiroom-funktion som skapar ultimata ljudupplevelser i hela huset. Du kan spela samma eller olika låtar i olika rum och styra musiken från en mobiltelefon eller surfplatta.

Hur kopplar man in ljud till TV?

Ansluta ett ljudsystem

  1. Anslut TV:n och ljudsystemet med en HDMI-kabel. Anslut till TV:ns HDMI -ingångsterminal som bär texten ”ARC”. AV-mottagare eller sound bar. HDMI-kabel (medföljer ej)* * Vi rekommenderar auktoriserade Premium HDMI‐höghastighetskabel som bär logotypen HDMI.
  2. Justera ett ljudsystem.

Hur får man bättre ljud till TV?

Aktiva och passiva högtalare Den absolut simplaste lösningen för att få bättre ljud från sin TV, är att koppla ett par helt vanliga datorhögtalare till TV:ns hörlursutgång. Det är definitivt ingen optimal lösning, men den kan i alla fall ge bättre ljud än TV:ns inbyggda högtalare.

Kan inte ansluta till Bluetooth högtalare?

Kontrollera att Bluetooth är påslaget i enheten du försöker ansluta till och att den är detekterbar eller synlig. Om du till exempel försöker ansluta till en telefon, säkerställ att den inte är i flygplansläge. Många datorer har inte Bluetooth-adaptrar. Du kan köpa en adapter om du vill använda Bluetooth.

Share this post