Blogga

Hur lange varar biljetten Skanetrafiken?

Hur länge varar biljetten Skånetrafiken?

Stor zon är hela Skåne. Enkelbiljett • Inom liten zon kan du resa hur mycket du vill i en timme. Inom mellanzon kan du resa hur mycket du vill i 1,5 timme. Inom stor zon , hela Skåne, kan du resa i två timmar eller tills du nått din slutdestination om resan tar längre tid.

Hur sent kan man boka om biljett SJ?

Du kan också avboka din resa. Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas för nya resor med SJs tåg. Ny resa behöver bokas inom 180 dagar från och med resedatumet på din ursprungliga biljett. Din nya resa som du bokar om till kan genomföras efter 180 dagar.

Hur länge är en SJ biljett ombokningsbar?

Vad händer om jag avbokar en ombokningsbar biljett? Ditt ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften) sparas på din biljett i 180 dagar räknat från ursprunglig resdag, som du kan använda för att boka en ny resa. Du kan avboka din biljett fram till tågets avgång.

Hur länge gäller en biljett på Öresundståget?

Enkelbiljett: Gäller för hela det datum biljetten aktiverades, samt till klockan 04.00 datumet efter. En enkelbiljett gäller endast i den riktning som anges på biljetten. 24-timmarsbiljett: Gäller i 24-timmar från aktivering.

Hur funkar 24 Timmarsbiljett Skånetrafiken?

Enkelbiljetter, 24-timmarsbiljetter och 7-dagarsbiljetter gäller inte för resa med Ventrafiken. Om din biljett har en zon som inkluderar Ven så gäller den för busstrafiken på Ven. Sommarbiljetten gäller inte för resa med Ventrafiken, men för busstrafiken på Ven.

Hur mycket kostar 24 Timmarsbiljett?

Priser

Antal zoner Ordinarie pris Ombordpris på buss
En zon 50 kronor 55 kronor
Två zoner 70 kronor 75 kronor
Tre zoner 102 kronor 107 kronor
Fyra zoner 134 kronor 139 kronor

Share this post