Populära

Hur fungerar Nextory?

Hur fungerar Nextory?

Nextory är en streamingtjänst med mer än 300 000 böcker. Du har tillgång till alla böcker och kan läsa och lyssna obegränsat eller upp till 30 timmar per betalningsperiod beroende på vilket abonnemang du väljer. Nextory är perfekt som resesällskap eftersom du kan läsa och lyssna offline.

Hur avslutar man ett Nextory abonnemang?

Du kan när som helst säga upp ett abonnemang som gäller tillsvidare genom att logga in på ditt Användarkonto och där avsluta abonnemanget. Du kan också säga upp abonnemanget genom att kontakta Nextory på annat sätt. Tidsbegränsade abonnemang upphör automatiskt vid utgången av den avtalade abonnemangsperioden.

Hur många timmar kan man lyssna på Nextory?

Dina timmar förnyas vid varje betalning och delas mellan alla profiler. Det innebär att om du lyssnar eller läser i två timmar, och en annan profil i tre timmar, så har ni tillsamans använt upp fem timmar. Om du lyssnar på en ljudbok i en timme dras en timme från den periodens tid.

Kan man läsa och lyssna samtidigt på Nextory?

Familj är abonnemanget för hela familjen och är perfekt om ni är flera som vill kunna läsa och lyssna samtidigt. Du kan skapa upp till 4 profiler och väljer om 2, 3 eller 4 profiler ska kunna använda appen samtidigt. Du kan upp- eller nergradera ditt abonnemang när som helst, oavsett vilket du väljer.

Vad är bäst nextory eller Storytel?

Storytel – Utbud. Utbudet är väldigt likt överlag, men Storytel har snäppet större utbud. Ska du läsa engelska titlar är Nextory att föredra, men utbudet på engelska på Storytel är inte dåligt det heller. Utbudet känns välsorterat i båda apparna då de rekommenderar de mest populära titlarna först i deras kategorier.

Vad är bäst Storytel eller BookBeat?

Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på.

Hur mycket data drar Nextory?

Ett bra sätt att minska dataanvändningen är förstås att stänga av tv:n och istället lyssna på musik, podcasts eller … ljudböcker! Dessa drar ungefär lika mycket, cirka 0,04 GB per timme. Alltså 40 MB/h om du använder Bookbeat, Storytel, Nextory eller Bokus Play.

Share this post