Rekommendationer

Finns Trocadero utomlands?

Finns Trocadero utomlands?

Trocadero, ibland Troca, är en svensk läskedryck med koffein som är smaksatt med apelsin och äpple. Den lanserades i Sverige sommaren 1953 av Saturnus AB i Malmö….Trocadero[redigera | redigera wikitext]

Trocadero i glasflaska.
Dryck Läskedryck
Färg Gyllene
Smak Apelsin och äpple
Övrig information

Är Trocadero nyttigt?

Bästa alternativet till vanlig läsk Om du har vana att bälga i dig läsk så finns det många bättre alternativ som både är nyttigare och godare. Trocadero Zero innehåller inget socker och inga kalorier och är alltså skonsammare både mot tänder och kropp. Den svenska klassikern älskas och uppskattas av alla!

Får barn dricka Trocadero?

Vi vill inte tvinga någon. Men eftersom läsken inte innehåller något animaliskt så är de välkomna att smaka.

Har Trocadero koffein i sig?

*koffeinmängd 7,9 mg/100 ml färdig dryck.

Finns Trocadero i södra Sverige?

I de norra delarna av Sverige går läsken går under benämningen ”Norrlands nationaldryck”. Men nu tvingas Vasa Bryggeri i Njurunda sluta tillverka storsäljaren Trocadero. I stället tar Spendrups över och utlovar att drycken ska ”förädlas”.

Vart är Trocadero ifrån?

Trocadero lanserades sommaren 1953 av Nils-Håkan Håkansson på Malmöföretaget Saturnus AB. Detta var vid en tid då väldigt många nya läskedrycker såg dagens ljus men Trocadero stod sig väl i konkurrensen. Med sin unika smak, glada färg och hippa namn blev Trocadero snabbt en favorit bland läskdrickarna.

När kom Trocadero Zero?

Trocadero Zero är en sockerfri läskedryck som smaksatts med bland annat äpple och apelsin. Denna dryck är en sockerfri variant av klassikern Trocadero som lanserades år 1953 och har kommit att kallas för ”Norrlands nationaldryck”.

Vilket år kom Trocadero?

Hur gammal är Trocadero?

Läsken Trocadero lanserades sommaren 1953 av Nils-Håkan Håkansson på Malmöföretaget Saturnus AB. Detta var vid en tid då väldigt många nya läskedrycker såg dagens ljus men Trocadero stod sig väl i konkurrensen. Med sin unika smak, glada färg och hippa namn blev Trocadero snabbt en favorit bland läskdrickarna.

Vilka Läsker har koffein i sig?

Den är en viktig smakbärare, och har använts i läsk i nästan 100 år. En burk Coca-Cola innehåller cirka 40 mg koffein. Motsvarande mängd kaffe innehåller mellan 150 och 200 mg koffein. Ungefär 30 procent av alla läskedrycker som tillverkas i Sverige är coladrycker.

Share this post