Rekommendationer

Nar kommer White Guide 2022?

När kommer White Guide 2022?

Årets finalister står för en mångfald av idéer för hållbar utveckling och omställning till cirkulär ekonomi i restaurangbranschen. I mitten av december avslöjas vinnarna – som med innovationsstöd får hjälp att förverkliga sina idéer under våren 2022.

Hur får man plats i White Guide?

RESTAURANG. Poängkriterier: Minst 80 poäng varav minst 36 på mat. Beskrivning: Restauranger där köket presterar strålande egensinnig matlagning på en nivå där de kan mäta sig med de bästa restaurangerna i världen. Helhetsupplevelsen är på mycket hög nivå.

Vad är The White Guide?

White Guide är en restaurangguide som årligen testar och presenterar närmare 800 restauranger och presenterar dessa i bokform, på webbplats och i en app. White Guide utser också Sveriges bästa restauranger på en gala i Stockholm.

När kommer White Guide?

SVERIGESOMMAR 2021: Nu kör vi White Guide Sverigesommar 2021 och guidar dig till sommarens lokala smakupplevelser och gastronomiska äventyr i hela landet.

Vad är White Guide Junior?

White Guide Junior ska värna om helheten och alltid söka efter en balans mellan god smak, näringsriktighet, utbud, måltidsmiljö, service, pedagogiskt samarbete och andra parametrar som är med och fulländar skolmåltiden.

När kommer White Guide 2021?

KROGNYTT: Idag den 13 september delades 2021 års nordiska Michelinstjärnor ut vid ett event i Stavanger Konserthus. Fyra nya enstjärniga restauranger finns i Sverige, och Norden har numera fyra trestjärniga restauranger.

Hur många Stjärnkrogar finns det i Sverige?

Sveriges Michelin-restauranger 2022 – alla stjärnkrogar. Sverige har en fantastisk restaurangscen med 57 restauranger som genom åren erhållit minst en stjärna i den mytomspunna Michelinguiden. För närvarande har 19 restauranger i Sverige en, två eller tre stjärnor.

Hur många svenska restauranger i Sverige har Michelinstjärnor?

För närvarande, enligt bedömningen som publicerades i september 2021, har följande 19 restauranger i Sverige en, två eller tre stjärnor. Tidigare Frantzén/Lindeberg, namnbyte 2013 när Daniel Lindeberg lämnade verksamheten. Tilldelades sin andra stjärna år 2019. Fick sin första stjärna år 2018.

Share this post