Trendig

Vad ar VW Betalskydd?

Vad är VW Betalskydd?

Volkswagen Betalskydd täcker din månadskostnad vid ofrivillig arbetslöshet, sjukhusvistelse och nedsatt arbetsförmåga. Alla kostnader på fakturan från Volkswagen Financial Services täcks av Volkswagen Betalskydd¹. Du kan när som helst säga upp försäkringen.

Hur fungerar Betalskydd?

Så här fungerar betalskydd Betalskydd är en försäkring som kan hjälpa dig med det/den utestående saldot/skulden för ditt kreditkort vid sjukskrivning på grund av olycksfall och sjukdom, arbetslöshet och dödsfall.

Vilket försäkringsbolag har Volkswagen?

Volkswagen Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB och erbjuder märkesförsäkring för Volkswagen. Det finns många fördelar med Volkswagen märkesförsäkring – bland annat maskinskadeförsäkring som gäller längre, 3 000 kr lägre självrisk samt snabb och smidig skadehantering.

Vad är Betalskyddsförsäkring?

En betalskyddsförsäkring bygger på att du ska kunna behålla ditt leasingavtal hos oss vid arbetslöshet, sjukdom eller olycksfall. Vid dödsfall eller diagnos av allvarlig sjukdom i form av cancer, stroke eller hjärtinfarkt, går betalskyddet in och betalar ett engångsbelopp.

Vad är en Betalningsskydd?

Betalningsskydd är en försäkring som kan tecknas till ett lån eller ett kreditkort. Med försäkringen går det att få ersättning för lånets/kreditkortets månadskostnad vid sjukskrivning, arbetslöshet eller om personen avlider.

Vad kostar en Tiguan i försäkring?

Per år kostar tiggyn 8050:- helår/helförsäkring.

När går Vagnskadegarantin ut VW?

Vagnskadegaranti för Volkswagen Vagnskadegarantin tillhandahålls av Volkswagens svenska generalagent och gäller i tre år räknat från leveransdagen. Så länge vagnskadegarantin är gällande räcker det att du tecknar en halvförsäkring hos ett försäkringsbolag för att du ska få ett helförsäkringsskydd för din bil.

Share this post