Trendig

Hur andrar man Aldern pa Google?

Hur ändrar man Åldern på Google?

Du kan redigera personliga uppgifter som födelsedatum och könstillhörighet. Du kan även ändra e-postadresser och telefonnummer i kontot. Logga in på Google-kontot. Klicka på de uppgifter som du vill ändra under Personliga uppgifter.

Får inte verifieringskod från Google?

Du fick ingen verifieringskod Om vi upptäcker något ovanligt med hur du loggar in, till exempel din plats, kanske du inte kan få en verifieringskod via sms. Om ett sms med en verifieringskod har skickats till telefonen kontrollerar du att abonnemanget och den mobila enheten har stöd för sms.

Hur spärrar man YouTube för barn?

Aktivera eller inaktivera Begränsat läge

  1. Klicka på din profilbild .
  2. Klicka på Begränsat läge.
  3. Klicka på Aktivera Begränsat läge i rutan längst upp till höger om du vill aktivera eller inaktivera läget.

Varför måste man verifiera sig på YouTube?

Varför frågar YouTube efter mitt telefonnummer? Vi ser allvarligt på spam och otillåten användning. Att verifiera identitet med telefonnummer är ett sätt att skydda våra medlemmar och förhindra otillåten användning. Vi använder ditt telefonnummer för att skicka en verifieringskod till dig.

Hur ändrar man sitt namn på Google?

Klicka på fliken Konton och import eller på fliken Konton. Klicka på Redigera information under Skicka e-post som. Skriv namnet som ska visas i meddelanden du skickar. Klicka på Spara ändringar längst ned.

Kan man byta namn på sin mail?

Logga in på ditt Gmailkonto i en webbläsare. Klicka på kugghjulet till höger och välj Inställningar. Välj menyn Konton och import. Gå till raden Skicka e-post som och klicka på redigera information längst till höger.

Hur ändrar man mailadress?

Steg 1: Kolla om det går att ändra adress

  1. Öppna Google-kontot på datorn.
  2. Klicka på Personliga uppgifter på navigeringspanelen till vänster.
  3. Klicka på E-post under Kontaktinfo.
  4. Välj Google-kontots e-postadress. Om du inte kan öppna den här inställningen går det kanske inte att ändra e-postadressen eller användarnamnet.

Måste man ha ett Gmail konto?

Du behöver inte ha ett Gmail-konto för att skapa ett Google-konto. Du kan skapa ett med en e-postadress utanför Gmail i stället. Öppna inloggningssidan för Google-kontot.

Share this post