Populära

Nar behovs SSG?

När behövs SSG?

SSG Entre grundkurs är en webbaserad säkerhetskurs för industrins entreprenörer. Syftet är att öka säkerheten i arbetet och minska antalet arbetsplatsolyckor. Kursen tar ungefär två till tre timmar att genomföra och allt du behöver för att genomföra den är en dator med tillgång till internet.

Vad är SSG utbildning?

SSG Entre Grundkurs är en säkerhetsutbildning som ger entreprenörer grundläggande kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö, något som är ett krav vid arbete i riskfyllda miljöer. Säkerhetskursen är ett krav för att få utföra arbete vid närmare 300 industrianläggningar i Sverige.

Vilka SSG kurser har jag?

Menar du då du loggar in på din profil via www.ssg.se eller i appen On Site? Använder du dig av appen On site så betyder grön bock att du har gjort den kursen och är godkänd.

Hur mycket kostar SSG?

Prislista abonnemang 2022

Licensavgift per år 1. Maximalt antal användare
Samtliga teknikområden 77 000
Bygg 14 900
El och instrument 30 000 51 400
El 24 200 41 700

Vad rekommenderas för kaffebryggare?

För att användaren ska få en så god kopp kaffe som möjligt har Moccamaster KBGC982 en smart temperaturkontroll som ser till att vattnet alltid håller en optimal temperatur. Värmeelementen i kaffebryggaren säkerställer därmed att bryggtemperaturen hålls på en jämn och optimal nivå mellan 92 och 96 grader.

Vad är SSG behörighet?

SSG Access är en tjänst för tillträdes- och kompetenskontroll för industrin med möjlighet till projektbemanning och elektronisk personalliggare. Med tjänsten kan en industrianläggning enkelt se att en entreprenör uppfyller kraven för att få utföra ett arbete.

Hur länge gäller en SSG?

Giltighetstiderna på kurserna varierar oftast mellan 1-3 år. Som exempel har SSG Entre Grundkurs en giltighetstid på tre år och måste därför förnyas. Detta sköts av din administratör. Om du behöver förnya en kurs, ta kontakt med din administratör.

Vad är ESA grund?

EBR ESA Grund – ESA-Grund:19.1 EBR Elsäkerhetsanvisningarna (ESA) omfattar säker skötsel av och säkert arbete på eller i anslutning till elektriska anläggningar. Enligt arbetsmiljölagen ska arbetsgivaren vidta alla åtgärder som behövs för att förebygga att arbetstagare utsätts för ohälsa eller olycksfall.

Vad är SSG Access?

Vilken kaffekokare är bäst?

Bästa kaffebryggaren: Köpguide & Topp 10 Bäst i Test

  • Moccamaster KBG962AO – Vår Toppval.
  • Philips HD7546 – Bästa budgetvalet med termoskanna.
  • Moccamaster KBGT741 – Bästa med termoskanna.
  • Melitta Aroma Signature Deluxe – Bästa allt-i-ett.
  • Wilfa WSP-2A – Bästa premiumval.
  • Bosch TKA8013 – Bästa budgetvalet med glaskanna.

Share this post