Trendig

Maste man tvatta bh i tvattpase?

Måste man tvätta bh i tvättpåse?

Bh:ar är ömtåliga, så använd därför ett lämpligt program. Många tvättmaskiner erbjuder program för ömtåliga plagg som använder kallt vatten för att tvätta, vilket minskar eventuella värmeskador på skum eller resår. Ett milt tvättmedel är alltid bäst för bh:ar.

Vad ska Bhar tvättas i?

Hur man tvättar bh för hand Det kanske låter som mycket jobb – men det är det inte. Använd ett tvättmedel för handtvätt och vatten på cirka 30 grader. Kallt vatten tar inte bort bakterier. Efter tvätt ska den sköljas ordentligt och torka.

Kan man tvätta bh i 60 grader?

Tvätta behåar i ett milt tvättprogram och gärna även med ett tvättmedel speciellt anpassat för fintvätt. Max 40 grader, ännu hellre 30. Absolut inte 60 grader i maskintvätt!

Hur ofta ska man tvätta sin bh?

Du behöver inte tvätta din bh efter varje användning. Det räcker att tvätta den efter cirka tre gånger. Bh som har silikonband (är bland annat vanligt på insidan av kupor med spets eller på axelbandslösa bh) behöver tvättas oftare. Svett kan nämligen fräta och försämra silikonet.

Hur ofta ska man tvätta Bhar?

Hur tvättar man bh med bygel?

Använd helst ett tvättmedel för fintvätt och ställ in maskinen på ett tvättprogram för fintvätt. Följ alltid tvättråden som anges på BH:ns etikett. BH:ar får till exempel inte tvättas i mer än 30 grader. Genom att följa de föreslagna tvättråden är chansen större att din BH håller sig fin längre.

Måste underkläder tvättas i 60 grader?

Tvätta vid rätt temperatur Förr var rådet att underkläder, lakan och handdukar skulle tvättas vid 60 grader. Nu säger många tvättmedelstillverkare att tvätten även blir ren vid lägre temperaturer. Då räcker det oftast med 30 eller 40 grader.

Hur länge ska en bh hålla?

”Om du använder samma bh varje dag, så kan du inte förvänta dig att den håller länge än en månad”, säger hon. Hon säger att en bh blir sliten och gammal om den använts för ofta, och är det så att du pendlar mellan två favoriter som du använder till vardags så ska du se till att byta ut dessa efter ett halvår.

https://www.youtube.com/watch?v=8zUrxeWPSNQ

Share this post