Rekommendationer

Hur oppnar man en last anteckning?

Hur öppnar man en låst anteckning?

Starta Notes-appen från din startsida. 2. Klicka på den låsta anteckningen du vill låsa upp. Knacka på Visa anteckning i mitten eller tryck på Lås knappen längst upp till höger.

Var ligger Sticky Notes?

Sticky Note är också en del av det som syknroniseras. Är du inloggad på datorn med ett lokalt konto kan du se till att det synkroniseras….Gör så här:

  1. Öppna Sticky Notes.
  2. Klicka på Meny (de tre punkterna)
  3. Välj Lista med anteckningar.
  4. Klicka på Inställningar (kugghjulet)
  5. Välj Logga in och logga in med ditt Microsoft-konto.

Hur låser man upp låsta anteckningar iPhone?

När du har låst en anteckning skyddas den automatiskt med ditt lösenord på alla dina enheter. Använder du Face ID eller Touch ID för att låsa upp anteckningar på dina andra enheter måste du ange ditt lösenord och därefter aktivera Face ID eller Touch ID på enheten.

Kan inte låsa upp anteckning iPhone?

Om du vill låsa en anteckning, låsa upp en anteckning, ändra lösenordet för låsta anteckningar eller nollställa lösenordet om du glömt det kan du använda appen Anteckningar på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Hur gör man en postit lapp på datorn?

sticky notes och tryck på Enter-tangenten så aktiveras lapparna. Vill du ha fler lappar så är det bara att trycka på + tecknet för att lägga till en extra fästis lapp.

Varför kan jag inte skriva i fästisar?

Pennan fungerar inte med fästisar Om du använder en digital Bluetooth-penna aktiverar du den och gör den synlig. Aktivera Bluetooth på din dator om det inte redan är aktiverat. och skriv sedan ”Bluetooth” i rutan Sök. Välj Bluetooth & andra enheter för att ansluta pennan.

Kan man återställa anteckningar iPhone?

Om du vill återskapa en raderad anteckning går du till listan med mappar och trycker på Senast raderade. Tryck på den anteckning du vill behålla, tryck i anteckningen och tryck sedan på Återställ.

Share this post