Trendig

Hur raderar man Instagram kommentarer?

Hur raderar man Instagram kommentarer?

Instagram-appen för Android och iPhone Tryck på under inlägget eller tryck på en kommentar. Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck på kommentaren (Android) som du vill ta bort.

Kan man se kommentarer på Instagram?

Bläddra i valfri webbläsare från din dator eller smartphone till Instagram-webbplatsen. Logga in på ditt konto vid behov. Öppna inlägget där du letar efter din kommentar. Om du kör webbversionen på en dator, tryck på kortkommandot Ctrl + F.

Kan man se vilka bilder man kommenterat på Instagram?

Instagram delar nu med sig av all data som finns kopplat till en användare. Med andra ord kan du få se alla bilder, videos, likes, kommentarer och gamla stories sedan du skaffade appen. Vågar du titta?

Hur redigera kommentar Instagram?

För närvarande kan varken den officiella mobilappen eller Instagram-webbplatsen redigera kommentarer oavsett författare. Det enda sättet att undvika denna begränsning är att ta bort meddelanden på lämpligt sätt i de flesta fall och att skicka innehållet som redan har korrigerats.

Varför har mina Instagrambilder försvunnit?

Sedan februari 2021 ligger borttagna objekt i mappen ”Recently Deleted” i 30 dagar. Efter det raderas de automatiskt. Det enda undantaget är raderade berättelser, som stannar i mappen Nyligen borttagna i 24 timmar innan de också försvinner för gott.

Kan man se gamla Instagram inlägg?

Så här kommer du åt Instagrams nyligen raderade mapp Följ stegen nedan för att komma åt Instagrams nyligen raderade mapp: Öppna Instagram-appen. Tryck på din profilikon i det övre högra hörnet. Tryck på de tre linjerna i det övre högra hörnet.

Kan man redigera text på Instagram?

Redigera inlägg efter publicering Men du kan i alla fall ändra bildtext, tagga personer och uppdatera platsinformationen. Så här gör du: Gå in på bilden eller klippet som du har publicerat, tryck på de tre prickarna högst upp i det högra hörnet och välj sedan ”Redigera”.

Share this post