Blogga

Vilket omrade ar finast pa Lidingo?

Vilket område är finast på Lidingö?

Bronära och på den sydöstra kusten finns Lidingös dyraste villor. Trots en svalare bostadsmarknad säljs toppvillorna för 20-30 miljoner kronor. – Det går fortfarande många dyra objekt, säger Erik Holmberg, analytiker på Hemnet.

Är Lidingö dyrt?

Lidingö kommun är Sveriges dyraste kommun för den som vill bo i småhus. Det krävs en årlig bruttoinkomst på 1000 000 kr för boende i ett genomsnittligt hus. Billigast är Åsele, där det räcker med en årlig hushållsinkomst på 388 000 kronor. Det visar en ny rapport från Villaägarna.

Är Lidingö fint?

Fyra av oss är dessutom uppvuxna på ön, säger mäklarna på Gadelius. Lidingö är känt för sin vackra natur. Med platser som Bosön, Millesgården, Elfvik och Fjäderholmarna är Lidingö en ö som bjuder på allt från vackra utsikter till upplevelser. Läs mer om Gadelius arbete här.

Var ska man bo på Lidingö?

– Det finns i princip inga områden på Lidingö som är ”ute”. Alla områden har sina förtjänster, den som vill ha nära till centrala Stockholm och Lidingöbron söker sig till Hersby och Herserud. Vill man komma närmare naturen bor man längre ut på ön, till exempel i Brevik, Gåshaga eller mot Elfvik.

Är det bra att bo på Lidingö?

Stora kliv uppåt på listan gjorde Lidingö inom området trygghet, från plats 62 till 18, och arbetsmarknad, från 73 till 33. Lomma är den kommun som är bäst att leva i, enligt tidningen Fokus. – Det här är en bra värdemätare. Extra glad blir jag över resultatet för utbildning där vi hamnar på en nionde plats.

Är det bra att bo i Lidingö?

Lidingö är känt för sin vackra natur. Med platser som Bosön, Millesgården, Elfvik och Fjäderholmarna är Lidingö en ö som bjuder på allt från vackra utsikter till upplevelser. Det var i denna miljö som Yuri Gadelius startade Gadelius Fastighetsbyrå för 35 år sedan.

Hur är skärsätra?

Skärsätra är en stadsdel på södra Lidingö, Lidingö kommun, Stockholms län. Dominerande är flerbostadshusen från 1960-talet som ligger längs med Pyrolavägen, varför området även kallas Pyrolaområdet.

Share this post