Frågor

Hur lang tid tar det att flyga till Estland?

Hur lång tid tar det att flyga till Estland?

Från Stockholm till London så tar det lite över 1,5 timme att flyga. Om du flyger direkt till Cardiff så tar det lite längre tid. Och med ett anknytande flyg så får du förstås räkna med väntetid på flygplats för att komma fram till hur lång tid resa kommer att ta.

Hur långt tid tar det att flyga till Wales?

Hur långt är det från Stockholm till Cardiff Wales med flyg? Stockholm och Cardiff Wales ligger 1588,2 km från varandra. Med flyg tar denna rutt vanligtvis 8t 10m.

Hur lång tid tar det att flyga till Liverpool?

Vanliga frågor. Hur lång tid tar det att resa från Stockholm till Liverpool? Ett enkelt direktflyg från Stockholm till Liverpool tar omkring 2.4 timmar.

Kan man flyga till Liverpool?

Det är enkelt att resa till Liverpool även om det inte går några flygresor direkt från Sverige. Du kan till exempel resa via Oslo eller Amsterdam från Stockholm eller Göteborg. Det finns också billiga flyg till London varifrån du kan flyga vidare. Flygbiljetter är alltså inget bekymmer!

Vilka flygbolag flyger till Liverpool?

Vilka bolag flyger till Liverpool? Ryanair är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Liverpool. Wizz Air, Norwegian och SAS är också populära val för att flyga till Liverpool från Sverige.

Hur mycket kostar det att åka till Wales?

Kostnaden för att flyga till Wales varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 771 kr eller höga som 25 513 kr.

Hur mycket kostar en resa till Liverpool?

Den billigaste veckodagen att flyga till Liverpool är en måndag då du kan hitta priser så låga som 1 801 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Liverpool en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 619 kr.

Vad kostar flyg till Liverpool?

Den billigaste veckodagen att flyga till Liverpool är en måndag då du kan hitta priser så låga som 1 797 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Liverpool en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 614 kr.

Hur mycket kostar det att gå på en Liverpool match?

Prisnivåerna på biljetter till Premier League matcher ligger ungefär mellan 37 och 59 pund. När det gäller Champions League-biljetter till Liverpools hemmamatcher så har de samma prisnivåer som kategori A- matcher i Premier League.

Share this post