Rekommendationer

Vem ar Katia Mosallys pojkvan?

Vem är Katia Mosallys pojkvän?

Till vardags bor Katia Mosally, 34, i Los Angeles och jobbar som International Marketing Director på skivbolaget Capitol Records. Där bor hon tillsammans med sin svenske partner Jean Kartal. – Han är skådis, jag skulle inte säga att han är min pojkvän, han är mer min partner i livet, min bästa vän.

Vem sitter i Idoljuryn 2021?

Juryn utgjordes i denna säsong av Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Katia Mosally och Anders Bagge. Mosally var den här säsongen ett nytillskott i juryn efter att den tidigare jurymedlemmen Nikki Amini valde att lämna programmet efter föregående års final.

Vilka låtar har Alexander Kronlund skrivit?

Skrivna/producerade låtar i urval

  • 2000 – NSYNC – I’ll Never Stop.
  • 2000 – Britney Spears – Lucky.
  • 2002 – Robyn – O Baby.
  • 2003 – Robyn – Don’t Stop the Music.
  • 2009 – Britney Spears – If U Seek Amy.

Hur mycket får Idol juryn?

Idoljuryn är välbetalda Men enligt uppgiftslämnare så ska de tjäna mellan 900 000 och 1,5 miljoner kronor på inspelningarna, skriver Expressen i en artikel. Så Anders Bagge, Kishiti Tomita, Nikki Amini och Alexander Kronlund går i alla fall inte fattiga ur sin medverkan i den populära programserien på TV4.

Vem är Katja i idol juryn?

Jobbar på skivbolagjätte. Hon inledde sin karriär i musikbranschen i Stockholm hos skivbolagen Sony Music och Universal Music. Nu har Katia Mosally bott i Los Angeles i USA i snart fyra år, där hon är International marketing director på den amerikanska skivbolagsjätten Capitol Records. Hon förklarar titeln.

Vem är Katja i Idol?

Katia Mosally tar plats i juryn i år och hon vet vad som krävs för att man ska slå igenom som artist. Hon har en internationell toppkarriär med att promota stora världsstjärnor som Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan, Kendrick Lamar, Liam Payne, Niall Horan och Katy Perry.

Har Alexander Kronlund barn?

Den meriterade låtskrivaren, producenten och ”Idol”-jurymedlemmen Alexander Kronlund, 49, ska bli pappa igen. Sedan tidigare har han sonen Frans, 3, med hustrun Rebecka Kronlund, 30.

Share this post