Ny

Vad ar stallbart Bultmonster?

Vad är ställbart Bultmönster?

Med hjälp av en excentrisk kona, som man kallar ABS360, kan man enkelt anpassa bultindelningen på en och samma fälg så att den passar flera bilmodeller. Konan som är tillverkad i stål har ett excentriskt förskjutet bulthål. Det gör att man får olika avstånd på bultindelningsdiametern när konan vrids runt.

Vilka fälgar passar Saab?

ABS Wheels har över 38 modeller av fälgar som passar din Saab.

  • ABS355 är en populär modell.
  • ABSF55 passar riktigt bra.
  • Alla ABS modeller passar i stort sett, rådfråga våra specialister på [email protected].

Hur ändra Bultcirkel?

Vill du byta bultcirkel krävs det att du vet vad du har för bultcirkel, navmått och ET på din bil idag. Därefter kan du se vad som passar till just din bil. I vissa fall kan man även byta bultantal, men oftast är det till samma antal som du redan har som gäller.

Vad har Saab 9-5 för Bultcirkel?

Saab fälgar och bultcirkeltabell

Bilmodell År Bultcirkel
9-5 sedan 97-05 110
9-5 sedan 05-10 110
9-5 sportkombi 97-05 110
9-5 sportkombi 05-10 110

Hur vet man vilken Bultcirkel man har?

Bultmönstret talar om hur många bultar som används och vad cirkeldiametern är (bultdiameter). Det anges till exempel som ”5/112″ eller ”5*112” där siffran ”5” talar om antal bultar och ”112” står för bultplaceringens cirkeldiameter.

Det innebär att om en fälg har 5/100 i bultdiameter kan man genom att vrida konan 180 grader få diametern att bli 5/114,3. Den andra modellen med variabel bultindelning heter 302.

Är femte hjulet?

Heter det att man är femte hjulet eller tredje hjulet när en person uppfattas som en för mycket i ett sällskap? Svar: Det heter femte hjulet. Uttrycket är i sin helhet femte hjulet under vagnen och det man tänker på då är att de flesta vagnar har fyra hjul – ett femte är överflödigt.

Hur mäter man Navhål?

Navhålet mätes enkelt, diagonalt över fälgens centrumhål.

Share this post