Blogga

Kan inte gruppera Sonos?

Kan inte gruppera Sonos?

Gruppera rum Öppna fliken System och tryck på Gruppera bredvid det valda rummet. Tryck på de rum som du vill lägga till i gruppen och tryck sedan på Klar. Du kan även trycka på Överallt för att gruppera alla dina rum.

Varför funkar inte min Sonos?

Kontrollera att nätverkskabeln är ordentligt isatt i både routern och Sonos-produkten. Om möjligt, prova att ansluta nätverkskabeln till en annan port på Sonos-produkten eller routern. Du kan också prova att använda en annan nätverkskabel för att ta reda på om det är fel på den befintliga kabeln.

Vilka Sonos funkar med S2?

Kompatibilitet med Sonos S2

  • Fungerar med alla Sonos-appar. De här produkterna fungerar både med Sonos S2- och Sonos S1 Controller-appen. Amp. Beam (gen 1)
  • S2 krävs. De här produkterna fungerar bara med Sonos S2-appen. Arc. Beam (gen 2)
  • S1 krävs. De här produkterna fungerar bara med Sonos S1 Controller-appen. Bridge. CR200.

Hur många Sonos högtalare kan man koppla ihop?

Vill du ha musik som skapar partystämning i vardagsrummet – och lugn stämning i badrummet? Det får du tack vare Sonos högtalare och app. – Du kan placera så många Sonos trådlösa högtalare du vill hemma. Dessutom kan du spela precis den musiken du vill i de olika rummen – samtidigt.

Varför tappar Sonos kontakten?

Förhindra att Sonos-produkter försvinner Om produkten är placerad långt från routern kan den ha svårt att upprätthålla anslutningen till det trådlösa nätverket. Prova att flytta produkten närmare routern för att undvika anslutningsproblem i framtiden.

Varför glappar Sonos?

Ljudet kan stoppa eller hacka om en Sonos-produkt har en svag trådlös anslutning till routern eller den närmaste kabelanslutna Sonos-produkten. Om du har en trådlös installation kan du flytta de Sonos-produkter som påverkas närmare routern.

Vilken Sonos app ska jag använda?

Den uppdaterade appen gör det ännu enklare att söka efter innehåll, styra ljudet och skräddarsy upplevelsen med nya funktioner som sparade rumsgrupper. Förstärkta protokoll, inklusive stöd för elliptisk kryptering i SSL/TLS, gör systemet säkrare och ger ökat skydd för dina data. Sonos S2 är mer än bara en app.

Kan man koppla andra högtalare till Sonos?

Koppla ihop flera högtalare Så här gör du: Öppna Sonos-appen ➡️ Tryck på ”rum” och ”grupp” och välj vilka högtalare som ska vara med i ”gruppen”.

Share this post