Trendig

Hur vet man vilken harfarg som passar?

Hur vet man vilken hårfärg som passar?

Viktigast är att ta hänsyn till om du har en varm eller kall hudton. Har du en varm hudton passar du bäst i varma färger, som guldblond och varma beige nyanser. Du som har en kall hudton klär bäst i en kallare hårfärg, som askblond, svart eller en kall brun nyans.

Vilken hårfärg håller bäst?

Bäst i test: Garnier Olia Hårfärgen utlovar maximal färgprestation, 100 % täckning av grått hår, tydlig förbättring av hårkvaliteten och optimal komfort för hårbotten. Produkten innehåller ingen ammoniak och består till 60 % av olja. Med Olia gör olja mycket mer än att vårda håret – den maximerar hårfärgningsprocessen!

Kan man komma till frisören med smutsigt hår?

Det spelar egentligen ingen roll om håret är smutsigt eller rent när du kommer till frisören. Men eftersom vi använder massor med produkter och torrschampon som gör håret ljusare så föredrar jag personligen att håret är nytvättat eller tvättat dagen innan frisörbesöket.

Kan håret gå av vid färgning?

Det är endast rena kemiska missöden som direkt kan orsaka håravfall. Det kan inträffa till exempel om bleknings- eller permanentblandningen [MM1] får sitta i för länge. Det enda du kan göra i detta fall är att lämna din hårbotten och ditt hår ifred och vänta på att håret återhämtar sig.

Vilken är den snyggaste hårfärgen?

Under hela året har rött hår varit den stora trenden, och just kopparfärgat hår har varit återkommande. Har du hittills dragit dig för hårfärgen men känner att du är sugen så är nu det perfekta tillfället att slå till!

Vilken hårfärg är svårast att färga över?

Går du i tankarna på att färga håret? Den svåraste färgen att få bra när du färgar håret själv hemma är blond.

Vad menas med otvättat hår?

OTVÄTTAT: Du behöver inte ha nytvättat hår då du ska till frisören. Vi kommer att vid något skede tvätta ditt hår under ditt besök oavsett om du bara klipper och/eller färgar.

Vilken frisyr ser man smalast ut i?

– För att få ett smalare intryck gäller det att längden framtill går ner precis under nyckelbenet. Längderna ska gärna vara lika långa, med en lätt uppklippning. Investera i en oval/kon-formad locktång, ett torrschampo med stadga och färga håret i en hållbar färg.

Share this post