Blogga

Vad raknas som lang som tjej?

Vad räknas som lång som tjej?

Har diskuterat med en del och de flesta tycker att det beror på vilket land, ursprung osv. Själv tycker jag att under 175 för killar är ”kort” och över 185 är ”långt” och för tjejer under 165 är ”kort” och över 173-75 är ”långt”.

Hur lång brukar en tjej vara?

Medellängd på tjejer brukar vara ca 1,68 cm, sedan finns naturligtvis de som är både kortare och längre.

Är det fint att vara kort?

Tidigare studier har visat ytterligare hälsofördelar med att vara kort. Bland annat löper korta kvinnor lägre risk att drabbas av cancer och utvecklar mer sällan luftvägssjukdomar och hjärtproblem. Ett flertal forskningsrapporter har också visar att korta människor tenderar att leva längre.

När klassas man som jätte?

Jätte (fsv. iætte. kortform av fsv. iætun, från urgermaniskans etunaz med betydelsen frossare) var i nordisk mytologi och folktro en storväxt och stark varelse med människogestalt, ibland klumpig och enfaldig, ibland ond och lömsk, men ibland också trollkunnig och vis.

Är 184 cm lång?

Låt oss visa dig vägen!…Hälsosam vikt.

Målviktstabell
182 cm 66-83 kg
183 cm 67-84 kg
184 cm 68-85 kg
185 cm 68-86 kg

Vad är gränsen till att vara dvärg?

Diagnos. Nationalencyklopedin anger att gränsen för att en vuxen individ skall kallas kortvuxen är cirka 150 centimeter medan NIH anger 4 foot 10 inch (ca. 147 cm).

Hur mycket växer tjejer efter mens?

När man kommer ur puberteten har man vuxit färdigt på längden. Vanligtvis växer du ungefär 6-8 centimeter efter att du fått din första mens. Får du mens tidigare, växer du oftast mer än 8 centimeter. Kommer första mensen senare, vid 15-16 års ålder, växer du oftast bara några centimeter till.

Share this post