Ny

Kan man byta ut glas i glasogon?

Kan man byta ut glas i glasögon?

Svar: Det går i vissa fall att byta glas i bågen, om bågen är i sådant skick att den klarar det. Kontakta din butik så får de avgöra.

Vad kostar det att byta glas i glasögon?

Den kostar normalt sett mellan 250 och 400 kronor. Om du nyligen har gjort en synundersökning behöver du givetvis inte bekymra dig om detta. Då kan du fylla i vår blankett med dina styrkor och skicka den eller en kopia på ditt recept från optikern till oss.

Vad kostar progressiva glas hos Synoptik?

Det finns flera olika varianter av progressiva glas med olika behandlingar och i olika prisklasser. Prata därför med våra optiker om hur just ditt synfel påverkar glasets prestanda. Hos Synoptik kan du köpa progressiva glas från 1.700 kr och uppåt, pris för båge tillkommer.

Hur mycket kostar glasögon glas?

Så mycket kostar dina glasögon

Smart 1 par Enkelslipade Progressiva
Tailored-glas: 200 kr/mån 340 kr/mån
Comfort-glas: 140 kr/mån 290 kr/mån
Standard-glas: 110 kr/mån 230 kr/mån
Smartast 3 par Enkelslipade Progressiva

Kan man sätta gamla glas i nya bågar?

Att sätta in nya glasögonglas i gamla glasögonbågar är å andra sidan mycket enkelt. Alla som har hittat glasögonbågar som passar perfekt och som de är helnöjda med, kan låta en optiker passa in nya glasögonglas i dem. Om bara materialet är i gott skick finns det inget som talar emot det.

Kan man återanvända bågar?

De allra flesta bågar som inte är trasiga går att återanvända och slipa in nya glas i.

Kan man sätta i nya glas i gamla bågar?

Vad kostar progressiva glas hos Synsam?

Kompletta progressiva glasögon. Vi erbjuder också progressiva glasögon med utvalda kampanjbågar från 1600 kr* efter bokad synundersökning.

Share this post