Populära

Vad ar skillnad pa BB och CC Cream?

Vad är skillnad på BB och CC Cream?

CC-cream står för Colour Correction Cream och som namnet indikerar jämnar en CC-cream ut ojämnheter i hudens färg. Detta är med andra ord en mer täckande kräm än kusinen BB-cream.

Vilken är den bästa CC krämen?

Så gick testet till

  • BÄSTA BB/CC-CREAM 2021!
  • Bästa cc-cream mot rödhet: Erborian CC crème spf 25.
  • Bästa cc-cream budget: Lumene CC color correcting cream spf 20.
  • Bästa cc-cream för mogen hy: Estée Lauder Revitalizing supreme anti-aging cc cream spf 10.

Vad kan man ha under BB-Cream?

BB-krämer är färgade dagkrämer med extra vårdande egenskaper. BB står för Beauty Balm och går att använda direkt efter ansiktsrengöring. Till skillnad mot vanliga, färgade dagkrämer jämnar de inte bara ut hudtonen utan tillför även fukt, ger fin lyster, skyddar mot solen och motverkar pigmentfläckar.

När ska man använda CC Cream?

CC-cream passar dig som: Vill jämna ut hudtonen eller dölja röda partier i ansiktet. Den tunna konsistensen gör att din hud får lysa igenom, men den jämnar ändå ut din hudton och gör därmed att den ser mer jämn ut.

Vad är CC-Cream för något?

CC står för Colour Control/Colour Correct och har samma egenskaper som sin föregångare BB-krämen men är något mer täckande. En CC-kräm kan användas som en färgutjämnande primer eller som en mindre täckande variant av foundation. Här har vi samlat alla våra CC-krämer för att du lättare ska hitta din favorit!

Är CC Cream bättre än foundation?

CC-Cream står för Color Correcting och är en medeltäckande men lätt kräm som hjälper till att neutralisera och vårda huden mer än en vanlig foundation. Många CC krämer har gröna pigment som neutraliserar rödhet. En CC-cream har även SPF som hjälper till att skydd mot solen och ålderstecken.

Vad är Color Correcting Cream?

Product Actions

  • CC Color Correcting Cream är en lätt, medeltäckande flytande foundation som reducerar rodnad, jämnar ut hudtonen och ger naturlig lyster.
  • Applicera lite av produkten på ansiktet med fingertoppar eller med pensel.

Hur lägger man på CC Cream?

Hur använder man CC cream – applicera produkten rätt Börja gärna med en fuktkräm och låt den sjunka in i huden lite innan du använder CC cream. Sedan är det bästa sättet att applicera produkten med en pensel eller med fingrarna.

Hur länge håller en CC Cream?

Kan hålla allt från 6 månader upp till 1,5 år. Det beror dels på vilken form produkten har, det vill säga om den är flytande eller i puderform.

Hur länge håller CC Cream?

Att förvara foundations, BB och –CC-krämer korrekt (normal rumstemperatur, inte direkt solljus) håller dem fräscha länge. Ju torrare produkt, desto längre hållbarhet. Har något ändrat doft eller färg, släng! Kajal, ögon och brynpenna: Sminkpennor kan hålla stilen i 1 1/2 år.

Share this post