Blogga

Hur far man bort allt har under armarna?

Hur får man bort allt hår under armarna?

Raka med Ladyshavers Att raka är det vanligaste sättet att ta bort hår under armarna (i armhålorna). Fördelen är att det lätt och du får resultat direkt. Elektriska Ladyshavers från Philips är dessutom mycket mer skonsamma för huden än vanliga rakhyvlar, eftersom skärbladen inte kommer i direktkontakt med huden.

Hur får man bort vax från armhålan?

Veets hårborttagningskrämer är det snabba och smärtfria sättet att uppnå silkeslena underarmar. De är framtagna för att enkelt ta bort oönskat hår och återfukta på endast 3 minuter*. Du kan ha silkeslena armhålor i upp till 4 veckor med Veets vax.

Hur ofta ska man raka armhålorna?

Det råder delade meningar om man ska raka armhålorna eller inte, speciellt för killar. En del tycker det är ofräscht med hår och en del tycker att man självklart ska låta håret vara ifred. Som med det mesta som gäller din egen kropp och utseende så är det så klart ett helt och hållet personligt val.

När börja raka sig under armarna?

”Vissa tjejer börjar vid 10 års ålder, andra vid 12 eller 16.” Gillettes råd om rakning har retat upp många. – Uppmana små flickor att raka ben och armhålor för att kränga hyvlar är inte okej.

Varför raka armhålorna?

En del resonerar att det skulle vara mer maskulint att låta håret förbli orakat, medan andra anser att det är ofräscht med hår. Om man besväras mycket av illaluktande svettningar kan en rakad armhåla hjälpa till att få bukt med problemet.

Hur används Mandy skin?

HUR DU ANVÄNDER DIN MANDY IPL6

  • Raka och rengör området du ska behandla.
  • Koppla in sladden och starta enheten.
  • Välj din önskade effektnivå (1-5)
  • Placera enheten mot huden så att den röda lampan börjar blinka.
  • Tryck på ljusknappen, flytta enheten till ett nytt område och tryck på ljusknappen igen.
  • Behandling klar!

Share this post