Frågor

Hur mycket betalar SVT for Husdrommar?

Hur mycket betalar SVT för Husdrömmar?

Det är helt och hållet familjens eget projekt som SVT följer dokumentärt. Vad är deras budget för trädgårdsprojektet, och vad kostade huset att köpa? Familjen köpte Palazzo Cirillo år 2018 för strax över 800 000 svenska kronor. Deras budget för renoveringen av huset var ungefär densamma, 800 000 kronor.

Är SVT Barn för barn?

SVT Barn har Sveriges bredaste programutbud för barn. Vi sänder nyheter, drama, fakta och underhållning. Utbudet på SVT Barn är en mix av våra egna produktioner, både nya och repriser, samt inköpta barnprogram från hela världen.

Hur gammal måste man vara för att vara med i klassen?

Serien vänder sig till dig som är i yngre tonåren och tar upp dilemman och frågor som är hämtade från högstadieelevers vardag. Du hittar serien på SVT Play och SVT Barn.

Får man ersättning för att vara med i Husdrömmar?

Däremot vet vi sedan tidigare, genom vad människor skrivit i vårt forum, att det inte utgår någon ersättning för att vara med i programmet och att det heller inte kostar något. Istället är det företag och hantverkare som sponsrar med sin tid och material mot att de får synas i TV.

Får man pengar av Husdrömmar?

Nej, det gör vi inte, vi tillför inga resurser till projekten. Vi följer endast byggena och familjerna dokumentärt.

Är Barnkanalen gratis?

Samtliga Sveriges Televisions och Utbildningsradions analoga och digitala tv-kanaler kommer från den 1 juli att bli gratis i de stora kabel-tv-näten. Upphovsrättskostnaderna, som egentligen skulle betalas av kabel-tv-operatörerna, kommer SVT och UR att stå för.

Hur gamla är skådespelarna i Klassen?

Förra veckan startade inspelningen av femte säsongen av SVT:s populära ungdomsserie Klassen. Två av skådisarna är Ellen Hammarström, 13, från Höllviken och Benyamin Wilson, 15, från Malmö.

Share this post