Ny

Hur vet man vilket smink man ska ha?

Hur vet man vilket smink man ska ha?

En riktlinje är att om du har en hudton som klassas som varm ska du satsa på alla färger som går mer åt det gula hållet eller har en gul underton, till skillnad från personer med kall ton som klär bäst i toner som drar åt det blå hållet.

Varför blir min foundation rosa?

Blir rosa av foundation Tycker du att du ser rosa ut med din foundation så har du troligtvis fel underton på den. Det är viktigt att veta sin underton för att hitta rätt bland alla foundation-nyanser. Din foundationen kan också oxiderat. Med det menas att den- och dess innehåll reagerar på de oljor som finns i din hud.

Hur vet man vilken färg man ska ha på foundation?

Din foundation ska ha samma färg som din egen hudton, och är till för att jämna ut färgen i ditt ansikte och hjälpa med att dölja skavanker. Olika produkter har även olika täckningsgrad – mängden täckning väljer du utifrån hur stort behov du har utav att jämna ut/dölja ojämnheter.

Varför blir min foundation orange?

Du tycker att du blandat din foundation så att det ser perfekt ut men under dagen börjar färgen skifta i en orange nyans. Detta kallas oxidation och är verkligen irriterande. Din foundation oxiderar när olika kemikalier i din makeup samverkar och reagerar på din naturliga PH-balans i huden, därför kan den skifta färg.

Hur får man reda på sin underton?

KOLLA PÅ DIN UNDERARM Det enklaste sättet att ta reda på din hudton är att titta på insidan av din underarm. Om blodådrorna mest ser gröna ut så har du troligen en varm hudton med en gul underton i din hud och har i överlag medium till mörkare hudton.

Hur hittar man rätt nyans på foundation?

Det finns dock färgmatchningsverktyg som har funnits länge. Min favorit heter findation.com. Det är en sajt som verkar ha alla foundationprodukter som någonsin har tillverkats i sin databas. Man får fylla i vilket märke, vilken foundation och vilken nyans man har haft tidigare.

Vad är det i Caias julkalender?

Julkalenderns luckor kommer i en rosa sminkväska och det här är innehållet i luckorna: Mini-mascara Bibbz Boom Boom lashes. Borste till ögonskugga. Eye brightener-penna.

Share this post