Ny

Vad kan man anvanda som after sun?

Vad kan man använda som after sun?

After sun innehåller ofta ingredienser som har kylande effekter. Bild: Unsplash. Den kylande effekten kan kännas skön mot huden när du bränt dig. Men om du bara är ute efter rejält med fukt så funkar det att använda vanlig bodylotion.

Kan man ta After Sun i ansiktet?

Maria Åkerbergs After Sun Lotion passar alla hudtyper och kan användas både på kroppen och i ansikte. Är ekologisk och innehåller Aloe Vera som ger svalka. Finns både i förpackning om 250 ml och 100 ml.

När ska man använda After Sun?

Ett bra solskydd är alltid viktigt i solen för att skydda sig mot skadliga solstrålar och undvika att huden blir solskadad. Efter en lång dag i solen behöver din hud lite extra kärlek. Då behöver du återfukta din hud med en bra after sun produkt. Genom att återfukta huden kan du lättare behålla en fin solbränna längre.

Vad ska man göra efter man solat?

Hur länge skall man vänta med att duscha efter solning i ett solarium? Dessvärre går det historier om att man ska vänta två timmar med att duscha efter man solat solarium för att inte duscha bort den bruna färgen. Så är det inte! Att bada eller duscha direkt efter solning i ett solarium är alltså inga problem!

När ska man ta after sun?

Men eftersom solens strålar på huden kan ge skador och påskynda åldrande, är det viktigt att även smörja in sig efter solningen med After Sun som ger skydd mot inflammation, rodnad och svalkar. Solens ultravioletta (UV) strålar som påverkar huden delas in i UVA eller UVB.

Vilken är den bästa Aloe Vera?

Föredrar du en lotion framför en gel kan vi rekommendera denna aloe vera lotion från Avivir. Produkten innehåller 90% ekologisk aloe vera och det finns inga mineraloljor, parabener, parfym eller färgämnen. Med den här produkten får du en lotion som är fuktighetsgivande och som stärker huden.

Hur länge är huden brun?

Hastar man fram färg i dag får man missfärgningar på huden i form av röda och bruna fläckar som syns först om tio, tjugo år. Tänk också på att en alltför snabb bränna ofta flagnar bort snabbt och ökar risken för hudskador.

Share this post