Trendig

Hur applicerar man flytande foundation?

Hur applicerar man flytande foundation?

Här är några tips för att applicera foundation på bästa sätt!

  1. Skapa glow. En ren och återfuktad hy är en bra utgångspunkt för att lägga på foundation.
  2. Använd primer där det behövs.
  3. Applicera inifrån och ut.
  4. Måla inte, buffa.
  5. Lyster där solen träffar.
  6. Ta bort överflödig produkt.

Hur applicera foundation med borste?

Jobba inifrån och ut När du har valt vilken sminkborste du vill jobba med så börjar du med att applicera din foundation i mitten av ditt ansikte och jobbar dig utåt. Varför du ska börja i mitten är för att det är de partierna i ansiktet du vill ha mest täckning på.

Hur lägger man en bronzer?

Bronzer lägger du på de områden i ansiktet som solen träffar naturligt. Därför ska du först och främst lägga bronzer på kinderna, näsan, tinningarna och hakan. På kroppen kan du lägga bronzer på nyckelbenen.

Hur lägger man foundation med svamp?

Tricket är att blöta din blender under kranen och vrida ur tills den bara är lätt fuktad. På så sätt lägger sig all foundation på svampens yta och hamnar på din hy i stället för i svampens inre. Pumpa inte ut din foundation direkt på svampen. Tryck i stället ut en klick foundation på handens ovansida, handryggen.

Vilken färg ska man ha på bronzer?

Utgå från din hudton och hudtyp när du väljer färg och finish på dina bronzingprodukter. Finast blir en färg som är en till två nyanser mörkare än din hud. Skimmer förgyller alla hudtoner och lystern får torr hud att se mjukare ut, medan en matt produkt är ett bättre val för fet hy.

Kan man lägga bronzer utan foundation?

En matt bronzer i puderform appliceras bäst på en lite mattare yta. Alltså inte för krämig eller oljig foundation under. En krämig bronzer blir bäst på ett underlag som är lite mer återfuktat och inte så sminkat med en massa puder.

Share this post