Allmänning

Hur vet jag om jag ar medial?

Hur vet jag om jag är medial?

Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden. Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka.

Hur jobbar man på sin mediala förmåga?

Tillit till din mediala förmåga bygger du upp gradvis genom träning och bra återkoppling på de budskap du förmedlar. Du behöver vara modig och utmana dig själv och dina rädslor. Öva och träna så mycket du kan! Tro på dig själv, ha tålamod och lita till att allt sker i rätt ordning, vid rätt tid och plats.

Kan jag bli medial?

Ja, alla kan utveckla medialitet. Medialitet fungerar som ett sjätte sinne, något som redan finns inom oss när vi föds. I medial utveckling lägger vi inte ”till något” utan vi ”lyfter fram” det som redan finns.

Vad kan ett medium se?

Vad kan man fråga ett medium? Vanliga frågor till ett medium brukar vara kärlekshantering av olika slag. Kanske är man inne i en djup kris med sin partner och behöver vägledning, eller också har man levt ensam väldigt länge och undrar om det kommer vara så länge.

Vilka är mina guider?

Guider är ett samlingsnamn för de vägledare vi har på andra sidan och som hjälper oss och leder oss rätt här i livet. Det kan vara änglar, avlidna familjemedlemmar, men oftast menar man med guider de som har ett samband med oss i vår större andliga familj.

Hur man kan bli mer medial?

Hur vet jag att jag är synsk?

Kan inte hantera andras känslor?

Du behöver inte ta ansvar över andras känslor. En gåva, eftersom det innebär att du kan känna av läget. En förbannelse, om du dras med i stämningen totalt. Kom ihåg att du som vuxen människa inte behöver ha ansvar över andra vuxna människors känslor. Att du inte behöver anpassa dig och ta hand om andras problem.

Share this post