Frågor

Vad betyder det att fynda?

Vad betyder det att fynda?

Fynda uttalas fynda och är ett verb -de. Fynda betyder: söka göra fynd vid köp.

Vad betyder fynd vara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättstiden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

När är det rea på NetOnNet?

Black Friday är en av elektronikbranschens största shoppingdagar. Black Friday inträffar i slutet av november och de allra flesta butiker, däribland NetOnNet, sätter ned sina produkter med otrolig rabatt. Ofta uppdateras erbjudandena med ny rabatt på nya produkter varje timme.

Hur länge Mellandagsrea NetOnNet?

NetOnNet Sverige På NetOnNet har vi ingen ”Mellandagsrea”, inte ”kanonrea” eller ”chockrea” heller. Däremot har vi precis som vanligt lagerpriser på världens bästa hemelektronik direkt från lagerhyllan.

Vad menas med begagnat?

Ordet begagnad är en synonym till second-hand och använd och kan bland annat beskrivas som ”som har använts”. Ordet är motsatsen till ny. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av begagnad samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

När brukar det vara rea på datorer?

Black Friday, som i år äger rum den 26 november, är ett bra tillfälle att köpa en ny dator. Priserna börjar vanligtvis att sjunka i mitten av oktober och når rekordlåga nivåer under Black Friday-helgen i slutet av november. Förra året såg vi extra aggressiva Black Friday-erbjudanden på datorer från återförsäljare.

När stänger Siba ner?

År 2017 bytte Siba-butikerna namn till Netonnet. Webbplatsen Siba.se lades ned 2 maj 2017.

Hur länge har man garanti på NetOnNet?

Vi ger dig 2 års garanti på de flesta produkter i vårt sortiment. För datorprodukter samt bärbart ljud gäller 1 års garanti. I de fall tillverkaren lämnar en längre garanti, erbjuds du självfallet samma garantilängd. Produktgarantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantiperioden.

Hur stavas begagnad?

Det rätta svaret är att det stavas begagnat. Det stavas inte begangnat.

Share this post