Ny

Vilken fillers haller bast?

Vilken fillers håller bäst?

Vill man ha den bästa resultatet och kvalitén med längst hållbarhet bör man ha Juves initio i läpparna! Det håller 2 månader längre, går att forma i läppen och kan placeras ytligt utan klumpar. Det ger en finare form och går att användas av ALLA.

Vilken filler är bäst för näsan?

Den icke-kirurgiska näskorrigeringen är en snabb lösning för en ojämn och nedåt lutad näsa, ingreppet inkluderar användning av dermal filler med hög densitet till olika delar av näsan för att uppnå önskat resultat som är lika bra som en kirurgisk rhinoplastik på bara några minuter!

Vad är bäst Juvederm eller Restylane?

Restylan anser vi lämpar sig bäst vid skulptering av käklinje/kindben/näsben. Juvederm anser vi lämpar sig bäst vid mjukdelar som läppar, mungipor, kindlinjer och mellan ögonbryn.

Vad är bäst Botox eller fillers?

Fillers används vanligtvis för att fylla kinderna, läpparna eller linjerna från näsan till munnen med fillers. – Med fillers kan du modulera ansiktet, säger Stina. Du kan skapa något som du inte har, vilket du inte kan göra med botox. vilka individuella förutsättningar patienten har.

Vad är skillnaden mellan Stylage och Juvederm?

Till skillnad från tidigare hudfillers som Juvederm, Restylane och Teosyal (andra generationen) har laboratoriet Vivacy utvecklad produkten Stylage med IPN teknologin som korslänkar hyaluronsyran och tillsätter antioxidanten Mannitol som ger ett mer hållbart resultat.

Vad är skillnad på Stylage M och L?

Stylage M: Fyller veck och djupare linjer, nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar, munvinklar, djupare ärr, samt ökar volym på händernas ovansida m.m. Stylage L: Fyller djupa veck och djupare linjer, nasolabialveck (veck från näsa till mun), djupare ärr, samt ökar volym på läppar, händer, kinder och haklinje.

Är Juvederm bra?

Juvederm används över hela världen, med goda resultat, för utfyllnad och utslätning, formning och konturering av hud och läppar. Produkterna är säkra och metoden enkel: Juvederm injiceras under huden för att ”lyfta upp” vecket eller rynkan och Juvelift ger trött och grå hy ny spänst.

Share this post