Rekommendationer

Hur anvander man Fonborste?

Hur använder man Fönborste?

Så här använder du varmluftsborsten för att få till en snygg vardagsfrisyr:

  1. Applicera en värmeskyddande produkt i håret.
  2. Dela upp håret i sektioner med hjälp av klämmor.
  3. Rulla borsten ända upp till hårbotten för att skapa klassisk och chict svall eller rulla borsten inåt eller utåt i hårets ändar för en trendig form.

Varför rundborste?

Rundborste för dig som vill ha volym. Med rundborste kan du få till volym, vågor eller lockar. Perfekt att använda tillsammans med din hårfön. Ju större borste desto större vågor/lockar. De stora borstarna passar bättre till långt hår.

Vad är en Fönborste?

En varmluftsborste är en borste som både kan torka håret, skapa en fin form OCH ge volym i håret. En multitool! Du kan ge ett rakt hår en mjuk form, som ett svall, du kan göra ett frissigt hår mjukare och du kan skapa hållbar volym från hårrötterna.

Hur fönar man håret för att få volym?

Enklaste sättet att få till volymen är att använda en paddelborste och föna håret i motsatt riktning till hur det växer och ligger. En liten rundborste är bra för att fixa formen på korta frisyrer och luggar, större rundborstar är bättre för längre hår och mjuka former.

Hur får man Föningen att hålla?

Håll fönen i andra handen och rikta munstycket mot rötterna från ovansidan, så att håret ligger mellan borsten och fönen. Vinkla sedan fönen neråt och blås och borsta samtidigt.

Kan man använda Fönborste på torrt hår?

Kanske det bästa med varmluftsborste är att du kan använda den i både torrt och fuktigt hår. Vad är en värmeborste? Till skillnad från varmluftsborsten passar värmeborsten inte fuktigt hår.

Kan man använda varmluftsborste på torrt hår?

En plattång kan endast användas på torrt hår; men du kan använda en varmluftsborste på handduks torkat hår. En varmluftsborste blåser luft genom hela borsten för att föna och torka håret.

Kan man använda varmluftsborste på blött hår?

Kan man använda varmluftsborste på blött hår? Absolut! En varmluftsborste har en inbygd fön som samtidigt torkar håret.

Vad är bäst Värmeborste eller varmluftsborste?

En varmluftsborste blåser ut varm luft medan en värmeborste inte gör det. Båda varianter kan dock torka håret men läs instruktionerna på din borste noga, vissa värmeborstarv ska inte användas för att torka håret utan ska användas på torrt hår.

Får volym i håret när du fönar?

Share this post