Allmänning

Vad ar Cytocare 532?

Vad är Cytocare 532?

Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt. Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy och Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

Hur länge håller hyaluronsyra?

Den hyaluronsyra som förekommer naturligt i kroppen och huden bryts ner av kroppen inom 1–2 dagar. Den hyaluronsyra som används i fillers har modifierats något, och därför tar det längre tid för kroppen att bryta ner den vilket innebär att den håller längre – normalt i 6 till 18 månader.

Hur ofta ska man massera fillers?

Ge läpparna en mycket varsam massage. Föreställ dig att du kavlar ut en deg med en kavel. Tryck försiktigt läpparna mellan tummarna och pekfingrarna och rulla läpparna mellan fingrarna. Massera läpparna de första 2–3 dagarna efter en läppinjektion.

Hur ser man ut efter Skinbooster?

Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare, yngre, mer elastisk och fräschare ut. Det är inte bara ansiktet som kan behandlas med Skinbooster utan behandlingen passar även utmärkt för att stärka känslig och utsatt hud på hals, dekolletage och händer samt områden med acneärr.

Hur går Skinbooster till?

Restylane Skinbooster är en tunnflytande gelé som injiceras i huden för att återföra fukt inifrån. Den tillför hyaluronsyra och stimulerar kollagen, vilket är det som förloras när huden åldras. Effekten av Skinbooster är att huden ser slätare och mer elastisk ut, med mer lyster.

Hur länge håller Profhilo?

Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer. Hur länge håller en Profhilo®-behandling? För att bibehålla effekten som uppnåtts så rekommenderas en behandling var 6-9 månad.

När syns resultat av Profhilo?

Det är vanligt att de flesta upplever att direkt resultat av Profhilo. Det slutliga resultatet syns först cirka fyra veckor efter den första behandlingen. Vi rekommenderar även de flesta att göra ytterligare en Profhilo-behandling för att uppnå full effekt.

Share this post