Rekommendationer

Vad tjanar Jlc pa Youtube?

Vad tjänar Jlc på Youtube?

Carl Déman AB ökade under 2020 omsättningen med 71 procent, vilket innebar att man nådde upp i strax under 5,8 miljoner kronor. Resultatet efter finansiella poster steg från 1,7 till 3,8 miljoner kronor. 2020 blev ett positivt år även för Lucas Simonssons del.

Vad hände med Jlc?

JLC utsågs till Sveriges mäktigaste i Sociala medier. Nu pausar Lucas Simonsson, Carl Déman och Jonas Fagerström humorgruppen. – Vi har fått mycket kommentarer, ”vad har hänt med gamla JLC?”, det har gjort ont i mig att läsa det, säger Lucas Simonsson i ett klipp på Youtube.

När kommer Jlc tillbaka?

Fredagen den 26 november är det dags för den efterlängtade premiären av ”Pappas pojkar” säsong 2. Här är allt du behöver ha koll på.

Hur mycket pengar tjänar JLC?

2020 hade Lucas en fastställd förvärvsinkomst på 730 000. Detta enligt uppgifter från Skatteverket. Utöver det har Lucas tillgångar på 10,9 miljoner kronor.

När föddes Lowe Fagerström?

Biografi. Fagerström föddes i Stockholm den 4 februari 1991, men är dock uppväxt på Smögen.

Hur gammal är Lowe Fagerström?

”Lowe kommer nog att synas på Youtube” Youtubeprofilen Jonas Fagerström, 28, har fått en son med sin kärlek Malin Gabrielsson, 25.

Har Jonas slutat i JLC?

Trion består av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Deman och de har hållit ihop alla tre sedan start. Men nu kommer det tråkiga beskedet att Jonas kommer att vara borta på obestämd tid – då hans pappa gått bort. Gruppen skriver: ”Vi tror att en del redan är medvetna om vad som hänt.

När släpps Pappas Pojkar säsong 2?

Pappas pojkar säsong 2 går att streama på Discovery+ den 26 november.

Var är Lucas Simonsson?

Simonsson utsågs under 2020 till ”mäktigast” på Instagram i Sverige och tionde mäktigast på Facebook av Medieakademins Maktbarometern. Tillsammans med medlemmarna i JLC utsågs han också till den mäktigaste totalt på sociala medier i Sverige. Simonsson bor idag tillsammans med sin sambo i Göteborg.

Share this post