Populära

Varfor kan jag inte logga in och anvanda BankID?

Varför kan jag inte logga in och använda BankID?

att ditt BankID är spärrat, att det är för gammalt eller att du skriver fel lösenord/PIN/säkerhetskod. Det kan också bero på att du bara har installerat BankID säkerhetsprogram/-app, men inte har beställt något BankID hos din bank. Du kan testa ditt BankID på test.bankid.com .

Varför fungerar inte mitt Apple-ID?

Om du eller någon annan felaktigt anger ditt lösenord, säkerhetsfrågor eller annan kontoinformation för många gånger kommer ditt Apple-ID automatiskt att låsas för att skydda din säkerhet och du kommer inte att kunna logga in på några Apple-tjänster.

Är det nåt fel på BankID?

Om du har problem med ditt BankID bör du först testa det på test.bankid.com . Där kontrolleras om din installation av BankID säkerhetsprogram är OK och att ditt BankID är giltigt samt går att använda för identifiering och underskrift.

Varför är BankID spärrat?

Ditt BankID kan spärras av flera orsaker. Det kan bland annat bero på att du slagit in fel kod för många gånger, eller på att gilltighetstiden gått ut. Kontakta banken som utfärdat ditt BankID för att beställa ett nytt.

Kan inte starta BankID säkerhetsprogram?

Problem att starta BankID säkerhetsprogram

  • Öppna F-Secure startplattan.
  • Högerklicka på ikonen längst till höger på startplattan, en popup-meny visas.
  • Välj Uppdatera, fönstret ”Söker efter uppdateringar” öppnas.
  • Uppgradera programmet om uppdatering finns, testa om BankID fungerar efter uppgraderingen.

Kan inte uppdateras med ditt Apple ID?

Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iTunes och App Store. Om du är utloggad anger du ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord. Om du är inloggad med ditt tidigare Apple-ID trycker du på ditt Apple-ID och sedan på Logga ut. Ange sedan ditt uppdaterade Apple-ID och lösenord.

Varför ligger BankID nere?

Ett stort antal Android-användare har under de senaste dygnen stött på problem med plötsliga avstängningar av olika appar, däribland BankID-appen. Problemet beror på ett fel i Android som introducerades i samband med en Android-uppdatering. Så här åtgärdar du felet: Öppna Google Play.

Varför kan jag inte ladda ner BankID-appen?

Här är några förekommande orsaker: Telefonen/surfplattan har inte Android med Google Play Services eller Huawei Mobile Services. Den enskilda telefonen/surfplattan är behäftad med systemfel som ev. går att åtgärda med fabriksåterställning.

Share this post